MENU

Ajankohtaista

Palmia on aloittanut kouluruokapalvelut neljässä uudessa kohteessa Helsingissä

9.01.2020 13:24

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala kilpailutti useita kouluja ja Palmia voitti neljän koulun ruokapalvelut laatupisteillä. Kohteet ovat Vartiokylän ala- ja yläaste, Botby grundskola och -förskola, Sibeliuslukio sekä Stadin ammatti- ja aikuisopisto Meritalo. 

Asiakkaina on päiväkotilapsia, koululaisia sekä opiskelijoita, myös aikuisopiskelijoita sekä kohteiden henkilökuntaa. Kohteissa nauttii aterioita päivittäin vajaa 3000 henkeä. Työllistämme yhteensä noin 11 ruoka-alan ammattilaista seuraavan kahden vuoden ajan, jonka jälkeen meillä on vielä optiomahdollisuus. 

Kohteesta riippuen tarjoamme asiakkaillemme aamupalaa, lounasta, välipalaa, kahvilapalveluja, tilaustarjoiluja ja iltaruokailuja. Uutena toimintana aloitamme Sibeliuslukiossa kahvilapalvelut sekä kehitämme Meritalon kahvilatoimintaa asiakkuuden mukaiseksi. Päivittäin on tarjolla myös kasvisruokavaihtoehto sekä Sydänmerkki-tuotteita. Tahtotila kouluravintoloissa on mahdollisimman pieneen hävikkiin, siksi kaikissa kohteissa on myös hävikkiruokamyyntiä.

Palmia Kouluruoka -sovellus

Asiakkaat voivat ladata puhelimeensa Palmia Kouluruoka -sovelluksen (App Store, Google Play). Sen avulla on helppo löytää mm. oman ravintolan menu, uutiset sekä ruokien soveltuvuudet ja raaka-ainetiedot.

Lisätietoja:

toimialajohtaja Ritva Mähönen, [email protected], puhelin 040 637 1507

ruoka.palmia.fi

Uutiseen liittyvät palvelut