MENU

Ajankohtaista

Verkkokauppamme laajentuu uusiin ravintoloihin

14.01.2021 14:53

Verkkokaupan pilottivaihe on saatu päätökseen ja alkuvuonna verkkokauppa laajentuu kuuteen uuteen ravintolaan.

Pilottivaiheesta hyviä kokemuksia

Verkkokaupan pilotointi aloitettiin marraskuussa Kaupungintalon ravintolassa sekä Loft33:ssa. Pilottikohteissa myytiin noutolounaita, tilauskakkuja sekä itsenäisyyspäivän sekä joulun sesonkituotteita. Saimme paljon hyviä käyttökokemuksia ravintoloilta sekä asiakkailta, joiden perusteella verkkokaupan toiminnallisuuksia ja valikoimaa on kehitetty. Onnistuneen pilottivaiheen jälkeen olemme valmiita laajentamaan toimintaa uusiin ravintoloihin ja palvelemaan yhä laajempaa asiakaskuntaa uuden myyntikanavan kautta.

Verkkokauppa laajenee uusiin ravintoloihin

Ruoan verkkokauppa laajentuu tammi- ja helmikuussa asteittain uusiin toimipaikkoihin; Greenportiin, Puroon, Töölö49:ään ja Svengiin 20.1. sekä Mertaan ja Malmitalolle helmikuun loppuun mennessä. Jokaiselle ravintolalle tulee oma verkkokauppa-sivu ja valikoima, joihin pääsee yhteisen portaalisivun kautta verkkokauppa.palmia.fi. Linkki tulee myös ravintolan omalle sivulle.

Verkkokauppa tarjoaa uudenlaista palvelua

Ruoan verkkokauppa mahdollistaa nopean ja turvallisen tavan ostaa lounasta sekä tilaustuotteita. Asiakas tilaa ja maksaa tuotteet etukäteen verkkokaupassa ja noutaa valmiiksi pakatun ja maksetun tilauksen ravintolasta. Näin ihmiskontakti jää hyvin lyhyeksi ja esimerkiksi päivittäisen lounaan hankkiminen on turvallista ja vaivatonta.

Verkkokaupan käyttö on helppoa ja maksuvälineenä käyvät verkkopankkimaksu, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä MobilePay.

Verkkokauppaa kehitetään sekä kuluttajille että yrityksille

Tuotevalikoimaa ja palvelua kehitetään kokemusten ja palautteen perusteella jatkuvasti. Tulevaisuudessa voimme palvella myös laskutettavia yritysasiakkaita verkkokaupan kautta ja saamme muitakin uusia toiminnallisuuksia verkkokauppaan.

Toistaiseksi otamme yritysten laskutettavat tilaukset vastaan sähköpostitse. Yrityksille räätälöidyn uudistetun valikoiman ja tilausohjeet löydätte >täältä.

Tervetuloa verkkokauppaostoksille!