MENU

Ajankohtaista

Äänestyspaikan pystytys Aurinkolahden koulussa.

Yhteistyöllä onnistuneet kuntavaalit

21.06.2021 15:24

Kuntavaalit järjestettiin tänä vuonna 2021 erikoispitkänä ennakkoäänestyksenä ja varsinaisena vaalipäivänä 13.6. Palmia oli jälleen mukaan onnistuneessa vaaliprojektissa Keskusvaalilautakunnan kumppanina.

Palmia vastasi pääkaupunkiseudulla yli 100 äänestyspaikan pystyttämisestä sekä vaalihuoneistoina toimivien kohteiden avaamisesta ja sulkemisesta. Äänestyspaikoilla hoidimme lisäksi sisä- ja ulkotilojen vartiointia, liikenteenohjausta, siivouksen, liputukset ja muita käytännön järjestelyjä.

Palmia on kokenut vaalijärjestelyissä

Vaalit ovat aina eri toimijoiden suuri yhteistyöprojekti, niin myös tämän vuoden kuntavaalit. Palmia on kokenut vaalijärjestelyissä, ja projektiin kuuluu aina yhteistyökumppaneiden ohjausta, tiedottamista ja monien käytännön asioiden sopimista. Mukana ovat Keskusvaalilautakunta, Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen sekä kaupunkiympäristön toimialat.

 - Kaikki valmistelut vaativat aikaa lähes puoli vuotta ja vaalien ajankohdan sujumisen varmistaminen vaatii lukemattoman määrän työtunteja, Palmian puolesta projektipäällikkönä toiminut Jarmo Niskala kertoo.

Saumaton yhteistyö liiketoimintojen välillä toi onnistumisen

Projektissa tehtiin saumatonta yhteistyötä Palmian turvallisuus-, kiinteistö- ja toimitilapalvelujen kesken. Projektin onnistumista helpotti osallistujien asenne, ahkeruus ja vastuunkanto.

- Kiitos paitsi projektiryhmälle myös kaikille Palmian kouluisännille ja kohdevastaaville, jotka näissä kohteissa työskentelevät, Jarmo Niskala kiittelee.

Uutiseen liittyvät palvelut