MENU

Hoivakoti- ja palvelukeskusruokailu

Työntekijä kyselee ruoan maistuvuutta hoivakodin asukkaiden ruokahetkessä.

Tuttuja, kodinomaisia makuja

Ikääntyneillä kodinomaiset ruokalajit ja tutut maut edistävät ruokailun sujumista. Vankka tuotekehitys- ja ravitsemusosaamisemme varmistavat, että aterioiden ja ruokalistan suunnittelussa huomioidaan asiakasryhmän makumieltymykset ja ikäryhmäkohtaiset ravitsemussuositukset.

Olemme mukana ikäihmisten hyvässä arjessa

"Hyvänmakuinen ja kunnon raaka-aineista valmistettu ruoka on ihan olennainen juttu ikäihmisen hyvinvoinnille ja elämänlaadulle. Ruokailut on päivän parhaita ja odotetuimpia hetkiä".

Palvelemme osaavasti myös ravitsemuksen erityistilanteissa, kuten ruoan rakennemuutoksissa, tehostetuissa ja yksilöllisissä erityisruokavalioissa. Valmistamme ruoan maku edellä ja käytämme vastuullisesti tuotettuja, pääosin kotimaisia raaka-aineita ja elintarvikkeita. Teemme myös yhteistyötä asiakkaidemme kanssa lähialuehankintojen edistämiseksi.

Ruokapalvelussamme korostuvat inhimillisyys ja asiakaslähtöisyys. Työntekijämme ovat joka päivä läsnä ja lähellä toimipisteissämme. Jatkuva vuoropuhelu ja säännölliset asiakastapaamiset ovat hyvän yhteistyön pohjana. Toiminnan kokonaislaadun ja ruoan laadun, kuten maun, rakenteen ja ravitsemussisällön, jatkuva seuranta ja raportointi ovat osa toimintaperiaatteitamme. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla. Lisäksi kehitämme ja koulutamme hoitohenkilökuntaa ikäihmisten ravitsemuksessa.

"Meillä työntekijät on joka päivä läsnä ja lähellä asiakkaita. Pidämme tärkeänä kuunnella heitä ja heidän toiveitaan".

Palmia on suomalainen Avainlippuyritys ja palveleva kumppani arkeen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää hoiva- ja palvelukotien räätälöidyistä ruokapalveluratkaisuistamme.

Tutustu ikääntyneiden ravitsemussuosituksiin.

Lue asiakastarina >

Ota yhteyttä

Mari Rantala

Myyntipäällikkö

050 547 7748

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Palmian myynti

Myyntipalvelu

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Sirpa Laakkonen

Myyntipäällikkö

040 154 7248

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin