MENU

Kiinteistöpalvelut

Asiakkaamme saavat kustannustehokkaita ja ekologisesti suunniteltuja kiinteistöpalveluja. Olemme tehneet vuosikymmenien ajan töitä mm. päiväkoti- ja koulukiinteistöissä ja ymmärrämme kiinteistön omistajien tahtotilan lisäksi vaativien käyttäjäasiakkaiden tarpeet.

Huolehdimme kiinteistöistä, jotta niiden käyttäjät voivat viihtyä ja tuntea olonsa turvalliseksi. Asiakkaamme saavat kustannustehokkaita ja ekologisesti suunniteltuja kiinteistöpalveluja uusimman teknologian ja osaavan, sitoutuneen henkilöstön avulla.

Palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, ja he saavat kaikki kiinteistön huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut samasta paikasta.

Huollamme ja ylläpidämme yli miljoonaa neliötä päivittäin Uudellamaalla

  • taloyhtiöissä
  • julkisissa kiinteistöissä
  • teollisuuslaitoksissa
  • yrityspuistoissa

Teemme päivittäin töitä sen eteen, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydintehtäväänsä ja kuuntelemme aidosti, mitä tarpeita asiakkaillamme on kiinteistöjen arvon säilyttämiseen liittyen. Kohtaamme asiakkaamme kumppaneina sekä kehitämme ja kehitymme yhdessä heidän kanssaan.

Olemme tehneet vuosikymmenien ajan töitä mm. päiväkoti- ja koulukiinteistöissä ja ymmärrämme kiinteistön omistajien tahtotilan lisäksi käyttäjäasiakkaiden tarpeet. 

Case: Monipalvelua parhaimmillaan

Palmia huolehtii Vantaan uuden monitoimitalon Aurinkokiven siivouksesta, turvallisuudesta, kiinteistöhuollosta ja ravintolasta.

Tutustu caseen >

Palvelemme

Yhteystiedot

Ola Kangas

Myyntipäällikkö

Johannes Möttönen

Kehityspäällikkö

Kiinteistöhuollon päivystys

24 h

Petri Bemeleit

Liiketoimintajohtaja

Vastaanottaja:

Vastaanottaja: