MENU

Kouluruokailu

Kaksi aurinkoista ja iloista tyttöä syö koululounasta hyvällä ruokahalulla.

Maistuva kouluruoka antaa hyvät eväät oppimiseen

Maistuva lounas on koulupäivän piristys. Kouluruoan tehtävänä on ohjata terveyttä edistäviin elämäntapoihin sekä laajentaa lasten ja nuorten makumaailmaa. Kouluruokailussa päivittäiset pääruokavaihtoehdot ja kasvisten monipuolinen tarjonta ohjaavat koululaisia kestävään ruokailuun.

Sydänystävällistä ja vastuullista kouluruokaa

“Maistuva lounas on koulupäivän piristys, joka antaa hyvät eväät oppimiseen. Valmistamme kouluihin hyvänmakuista ja terveellistä arkiruokaa, jossa maistuvat tutut ruokalajit ja kansainväliset maut, ruokasesongit ja teemaviikot. Huolehdimme yhteistyössä tilaaja-asiakkaidemme kanssa myös alueellisen ruokaperinteen säilymisestä. Asiantuntemuksemme ja pitkä kokemuksemme takaavat, että kouluruokailu toteutetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä." 


Sydänystävällistä ja vastuullista kouluruokaa 

Kouluruoan tehtävänä on ohjata terveyttä edistäviin elämäntapoihin sekä laajentaa lasten ja nuorten makumaailmaa. Koulujen ruokalistasuunnittelussa ja raaka-aineiden valinnassa pohjana ovat ikäryhmäkohtaiset ravitsemussuositukset. Palmialle myönnetty Sydänmerkki viestii kouluruoan parhaasta mahdollisesta ravitsemuslaadusta. Palvelemme osaavasti myös ravitsemuksen erityistilanteissa, kuten allergia- ja muissa erityisruokavalioissa, joiden koostamisessa ravitsemusterapeuttimme ovat tukena. 

“Kouluruokailussa päivittäiset pääruokavaihtoehdot ja kasvisten monipuolinen tarjonta ohjaavat koululaisia kestävään ruokailuun. Panostamme toiminnassamme ympäristön ja ilmaston kannalta parempiin ratkaisuihin käyttämällä suomalaisia, vastuullisesti tuotettuja sekä ravitsemuskriteerit täyttäviä raaka-aineita. Kotimaisuusasteemme on korkea (79%). Teemme myös yhteistyötä asiakkaidemme kanssa lähialuehankintojen edistämiseksi”.

Oppilaiden maistuvat makuraadit 

Tuotekehitystiimimme kehittää ammattitaidolla hyvänmakuista ja terveellistä kouluruokaa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Oppilaiden osallistavat makuraadit ja aktiivinen palautteenantomahdollisuus sekä säännölliset asiakastyytyväisyyskyselyt varmistavat, että niin tilaaja- kuin myös ruokailija-asiakkaidemme toiveet näkyvät lautasella. Järjestämme lasten vanhemmille vuosittain mahdollisuuden tutustua kouluruokaan, sillä kodit ovat ruokakasvatusyhteistyössä tärkeässä roolissa.

Olemme läsnä ja lähellä joka päivä

Ruokapalvelussamme korostuvat inhimillisyys ja asiakaslähtöisyys. Työntekijämme ovat joka päivä läsnä ja lähellä toimipisteissämme. Hyvän yhteistyön pohjana on jatkuva vuoropuhelu asiakkaidemme kanssa säännöllisissä asiakastapaamisissa sekä toiminnan laadun, kuten ruoan maun, rakenteen ja ravitsemussisällön, jatkuva seuranta ja raportointi. 

 

Palmia on suomalainen Avainlippuyritys ja palveleva kumppani arkeen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää kouluruokaratkaisuistamme.

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin