MENU

Porrassiivous

Siivooja pyyhkii lastalla rappuja portaikossa.

Porrassiivouksella huolehditaan taloyhtiön siisteydestä ja turvallisuudesta ja vähennetään ilkivaltaa

Porrassiivooja on kuin entisajan talonmies, joka huomaa viat ja raportoi tiedon korjauksesta huolehtiville tekijöille. Hyvin hoidettu porraskäytävä luo siistin ja puhtaan vaikutelman. Porrassiivouksessa ei kannata pihistellä – jatkuva hissien korjaaminen tai seinien maalauttaminen tulevat huomattavasti kalliimmaksi kuin säännöllinen siivous.  

Siisti rappukäytävä on taloyhtiön käyntikortti

”Monesti siisti porraskäytävä saa myös asukkaat pitämään kiinteistöstä parempaa huolta. Säännöllinen porrassiivous vähentää ilkivaltaa.”

Porraskäytävä ja muut yleiset tilat ovat taloyhtiön käyntikortti. Hyvin hoidettu porraskäytävä luo siistin ja puhtaan vaikutelman. Silloin myös asukkaat tietävät, että taloyhtiö huolehtii asukkaiden viihtyisyydestä ja turvallisuudesta.  

Kun porraskäytävät siivotaan säännöllisesti, niitä ei tarvitse jatkuvasti remontoida ja maalata. Kiinteistön arvo pysyy parempana ja säilyy pidempään. 

Porrassiivous pitää huolta hygieniasta 

Porraskäytävien siivous on ennen kaikkea turvallisuutta edistävä asia. Hiekka ei kuulu rappukäytävään – se aiheuttaa liukastumisia ja muita onnettomuuksia. Säännöllinen porrassiivous ehkäisee monia ongelmia. 

Porrassiivouksen piiriin kuuluu myös saunoista ja taloyhtiöiden pesutuvista huolehtiminen. Näissäkin tiloissa siisteys on myös turvallisuutta: kun lattiakaivot pysyvät auki ja pinnat pestään, tilat pysyvät hygieenisinä. Saunojen ja pukuhuoneiden säännöllinen desinfioiva siivous on myös turvallisuuskysymys.

Porrassiivous pitää hissit kulkemassa 

Monissa hissitaloissa myös hissien jatkuvat korjaukset voidaan ehkäistä säännöllisellä porrassiivouksella. Kun hissiurat eivät täyty hiekalla, eivät hissitkään ole jatkuvasti epäkunnossa. Hissien jatkuva korjaaminen on kallista. Hiekka, loska ja suola jäävät helposti hissin lattian ja kynnyksen uriin. Säännöllisellä imuroinnilla pidetään hissien korjauskustannukset todella alhaalla.  

Porrassiivous pähkinänkuoressa

Porrasaskelmien ja tasanteiden pyyhintä
Porrasaskelmien ja porrastasanteiden pesut
Porraskäytävän kuramattojen ja alustojen imurointi
Lattioiden vahaukset/hoitokäsittelyt
Kosketuspintojen pyyhintä
Hissin urien imurointi
Porrashuoneiden ikkunoiden pesut 

Asuinrakennusten yleisten tilojen puhdistus: saunat, pukuhuoneet, pesutuvat, kuivaushuoneet, kerhotilat, kuntosalit, kellarit, ulkovarastot, sisävarastot, ullakot, välinevarastot.  

Porrassiivouksen yhteydessä voit tilata meiltä lisäpalveluna myös  

  • muuttosiivoukset asuinkiinteistöihin
  • remonttisiivoukset
  • asuntosiivoukset 
  • parvekelasien pesut
  • tehostettua siivousta (desinfiointisiivous) 

”Porrassiivooja on usein vähän kuin entisajan talonmies. Hän huomaa, jos joku tupakoi rappukäytävässä, huomioi naarmut seinissä ja rikkinäiset valaisimet. Ja hän ilmoittaa asiasta eteenpäin huoltoon, joka hoitaa tilat kuntoon.”

Tiesitkö? Ikkunanpesun yhteydessä voit tilata myös kiinteistöjen seinien ja ikkunoiden kuntokartoituksen. Telineillä ja köysien varassa liikkuvat ikkunoiden pesijät pystyvät samalla antamaan näkemyksen ikkunoiden kunnosta ja havainnoimaan, jos seinissä alkaa näkyä merkkejä sammaleesta tai homeesta.  

Tiesitkö? Kaikki porrassiivouksessa käytettävät puhdistusaineet ovat ympäristömerkittyjä. Palmialla on lupa käyttää niin Joutsen-merkkiä kuin Avainlippu-tunnusta.  

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Elina Snellman

Ratkaisumyyntipäällikkö

050 341 6239

[email protected]

Anne Kohonen

Aluepäällikkö, Helsinki

040 336 2276

[email protected]

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin