MENU

Sairaala- ja potilasruokailu

Sairaalan potilaalle tuodaan tarjottimella sänkyyn herkullisen näköistä lounasannosta.

Hyvä ruoka tukee potilaan toipumista

Ruokailu on piristävä hetki sairaalan asiakkaalle, ja ravitsemus on myös olennainen osa kokonaishoitoa. Suunnittelemme ja valmistamme päivän ateriakokonaisuudet niin, että asiakkaat saavat nauttia monipuolisesta ja ravitsemuksellisesti täysipainoisesta ruoasta sairaalahoidon aikana.

Sairaalaruoan asiantuntemus tuo potilasruokailuun laatua

“Onnistunut potilasruokailu on tarkasti suunniteltu kokonaisuus. Ruoan on oltava hyvänmakuista ja potilaan tarpeen mukaista, sillä oikea ravinto on tärkeä osa toipumisprosessia”.  

Sairaalan potilasruokailussa toimintaympäristön tunteminen ja ymmärtäminen ovat avainasemassa onnistuneen ruokapalvelun toteuttamiseksi. Palmia on kokenut ja asiantunteva kumppani, sillä vahvuutemme on vahva ravitsemushoidon ja erikoissairaanhoidon ruokapalveluosaaminen. Potilasruokailun lisäksi monipuolisesti toteutettu henkilöstöruokailu on työhyvinvointia parhaimmillaan. Palvelemme niin potilas- kuin henkilöstöravintolaratkaisuissa yksilöllisesti, räätälöidysti sekä asiakkaidemme toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Herkullinen lounasbuffet lisää valinnanmahdollisuutta

“Potilasruokailussa trendinä on valinnanmahdollisuuksien lisääminen. Osastoilla on yhä useammin herkullinen lounasbuffet, jossa ruoat ovat vapaasti valittavissa. Aterioiden ja ruokalistan suunnittelussa huomioidaan lisäksi yksilölliset makumieltymykset ravitsemushoitosuosituksia unohtamatta”.

Potilasruokailussa korostuu tärkeänä asiana ruoan maistuvuus, sillä oikea ravinto on tärkeä osa toipumista. Valmistamme ruoan maku edellä käyttämällä vastuullisesti tuotettuja sekä pääosin kotimaisia raaka-aineita ja elintarvikkeita. Teemme lisäksi yhteistyötä asiakkaidemme kanssa lähialuehankintojen edistämiseksi. 

Olemme läsnä ja lähellä joka päivä 

Ruokapalvelussamme korostuvat inhimillisyys ja asiakaslähtöisyys. Työntekijämme ovat joka päivä läsnä ja lähellä toimipisteissämme. Jatkuva vuoropuhelu ja säännölliset asiakastapaamiset ovat hyvän yhteistyön pohjana. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla. Lisäksi kehitämme ja koulutamme hoitohenkilökuntaa ravitsemuksessa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Kysy lisää palveluistamme

Palmia on suomalainen Avainlippu-yritys ja palveleva kumppani arkeen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää sairaaloille räätälöidyistä ruokapalveluratkaisuistamme. 

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin