MENU

Sairaala- ja potilasruokailu

Sairaalaruokailu

Ruokailu on piristävä hetki sairaalan asiakkaalle, ja ravitsemus on myös olennainen osa kokonaishoitoa. Suunnittelemme ja valmistamme päivän ateriakokonaisuudet niin, että asiakkaat saavat nauttia monipuolisesta ja ravitsemuksellisesti täysipainoisesta ruoasta sairaalahoidon aikana.

Monipuolista ruokaa sairaalahoidon aikana

Valmistamme ja toimitamme sairaaloihin koko päivän ateriat sisältäen aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. Ateriakokonaisuuksien ja ruokalistojen hyvällä suunnittelulla ja oman ravitsemusterapeutin asiantuntemuksella voimme taata vaihtelevaa, suositukset noudattavaa ja monipuolista ruokaa, ja samalla omalta osaltamme edesauttaa asiakkaiden terveyttä ja elämänlaatua. Valmistamme tilauksesta aterioita erilaisiin sairauksiin tai toimenpiteisiin liittyen. Tilauksesta toimitamme sairaaloissa tarjoiluja myös erilaisiin tilaisuuksiin.

Työntekijämme arvostavat asiakkaitamme. Meille on tärkeää olla potilaita kohtaan arvostavia päivittäisissä kohtaamisissa, ja haluamme osaltamme tehdä ruokailuhetkistä heille myönteisiä kokemuksia.

Noudatamme ruokalistan suunnittelussa ravitsemussuosituksia.

Ota yhteyttä

Jaana Kujala

Operatiivinen johtaja

050 401 3880

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Mari Rantala

Myyntipäällikkö

050 547 7748

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Palmian myynti

Myyntipalvelu

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin