MENU

Sammutinpalvelut

Seinällä on pitkä rivi vaahtosammuttimia, jotka tarvitsevat huoltoa.

Sammutinpalvelut – kiinteistöjen sammutuskalusto kuntoon

Sammutinpalvelu huolehtii, että kiinteistöjen sammutuslaitteisto toimii ja on ajan tasalla. Sammutuslaitteiston määräystenmukaisuutta valvoo palotarkastajat, joten sen hoitaminen fiksusti ja ajallaan on kaikkien etu.

Sammutinpalvelu pitää sammutuskaluston ajan tasalla

"Nämä työt eivät lopu koskaan. Sammutintarkastukset täytyy lain velvoittamina tehdä jokaisessa kiinteistössä joko vuoden tai kahden vuoden välein, riippuen kiinteistöstä."

Tee palo- ja turvatekniikan huoltopyyntö

Niin liiketiloissa, kirjastoissa, kouluissa kuin päiväkodeissakin löytyy tulipalon varalle omat sammuttimensa. Pelkkä vaahtosammuttimen tai muun vastaavan laitteen hankkiminen ei välttämättä riitä. Esimerkiksi tällä laskurilla voit arvioida kiinteistössä tarvittavat sammuttimet ja teholuokat.

Sammutinpalveluiden tarkoitus on pitää huoltaa kiinteistön paloturvallisuudesta. Konkreettisimmillaan sammutinhuoltopalvelu tarkoittaa kiinteistössä olevien käsisammuttimien tarkistamista ja päivittämistä. Huolehdimme tarkastuksista, sammuttimien huolloista ja koekäytöistä. 

Käsisammuttimet kuten kiinteistöjen vaahtosammuttimet eivät ole ”kerralla kuntoon” –tyyppinen hankinta. Sammuttimilla on oma elinkaarensa, joten niiden toimintavarmuus täytyy säännöllisin väliajoin testata. 

Palmialta saat palvelukseesi sammutinhuoltajan, jolla on työhön vaadittava koulutus ja tarvittavat erikoisluvat. 

Tavoitteena on, että sammuttimet ovat aina toimintavalmiudessa. Suoritamme myös seurantakäyntejä ja huolehdimme tarvittaessa kohteen paloturvasuunnittelusta.

Rasvapalo, sähköpalo, mikä muu palo?

Käsisammuttimia ja sammutusvälineitä on erilaisia. Yleisin malli, perinteinen punainen vaahtosammutin, näkyy koulujen käytävillä, kirjastoissa, virastotaloissa ja kaupungin kohteissa.

Nämä kiinteistöt ja tilat ovat kuitenkin eri kokoisia ja tulipalon sattuessa erilaisia sammutettavia. Niinpä myös sammuttimien määrä ja laatu on mitoitettava kohteen mukaan.

Esimerkiksi keittiötiloissa tarvitaan rasvapalosammuttimia, toisaalla hiilidioksidisammuttimia. Tarkastajan ammattitaitoa tarvitaan sopivan sammuttimen valinnassa ja sammutinvälineistön oikean määrän arvioinnissa. Käsisammuttimien lisäksi tarkastelun alle pääsevät muun muassa pikapalopostit ja letkukelat.

Sammutinpalvelut ovat osa kiinteistöpalveluiden kokonaisuutta.

"Asiakkaan kiinteistöjä on eri kokoisia. Pienessä päiväkodissa voi olla pari sammutinta, isoimmissa kohteissa taas voi olla jopa sata tarkastettavaa käsisammutinta. Kalusto vaihtelee ja kohteen kokoluokat vaihtelevat."

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin