MENU

Siivouksen asiantuntijapalvelut

Hankkimalla oikein mitoitettuja ja hoidettuja siivouspalveluita saavutetaan haluttu puhtaustaso kustannustehokkaasti ja kiinteistön pintamateriaalien elinkaarta voidaan jopa pidentää. Asiantuntijamme auttavat siivousosaamisen hankkimisessa sekä siivouksen mitoittamisessa ja suunnittelussa.

Hankkimalla oikein mitoitettuja ja hoidettuja siivouspalveluita saavutetaan haluttu puhtaustaso kustannustehokkaasti ja kiinteistön pintamateriaalien elinkaarta voidaan jopa pidentää. Asiantuntijamme auttavat osaamisen hankkimisessa, mitoittamisessa ja suunnittelussa.

Kokopäiväinen kouluttajamme huolehtii siivoustyön uusimman osaamisen kouluttamisesta paitsi omalle henkilöstöllemme, myös asiakkaan henkilöstölle. Mitoittajamme ja suunnittelijamme voivat auttaa kiinteistön tilojen suunnittelusta alkaen esimerkiksi hyvien materiaalien valinnassa. Auktorisoitu työntutkijamme tekee työmenetelmien tutkimuksen aidossa työympäristössä.

Siivouksen asiantuntijapalvelut

Koulutuksia

  • Kokopäiväinen kouluttajamme on perillä siivouksen vimeisimmistä tekniikoista ja välineistä.

Työnopastusta

Siivoustyön mitoitusta

  • Mitoitamme siivoustyön mitoitusohjelman avulla kuinka kauan esimerkiksi toimiston siivoukseen kuluu aikaa.

Suunnittelua

  • Autamme esimerkiksi toimitilan materiaalivalinnoissa.

Työntutkimusta

  • Työntutkimuksella luodaan tehokkaampia työskentelymalleja ja voidaan selkeyttää prosesseja

Teemme yhteistyötä asiakkaan kanssa ympäristötietoisuuden edistämiseksi. Tarvittaessa ohjaamme esimerkiksi jätteiden lajittelussa sekä osallistumme jätehuollon suunnitteluun.

 

Yhteystiedot

Susanna Immonen

Kehittämispäällikkö, vt. liiketoimintajohtaja

Mika Rapila

Myyntipäällikkö

Mari Ahlgren

Avainasiakaspäällikkö

Vastaanottaja:

Vastaanottaja: