MENU

Siivouspalveluiden monipalvelut

Pienet lapset leikkivät pihalla.

Monipalvelut - siivous- ja ruokapalvelut yhdessä

Ruokapalveluita ja siivouspalveluita yhdistämällä on mahdollista saada useampi arkea helpottava palvelu samasta osoitteesta. Kun sama taho huolehtii vaikkapa palvelutalon ruoan valmistuksesta, kuljetuksesta, tarjoilusta ja palvelutalon pöytien putsaamisesta ruokailujen jälkeen, jää tilaajalle aikaa keskittyä muuhun. 

Ruoka- ja siivouspalveluita yhdistämällä arjesta tulee sujuvampaa ja kustannussäästöjä syntyy

”Monipalvelutyöntekijä on vähän kuin taloudenhoitaja tai hovimestari. Hän hoitaa töitä joustavasti sen mukaan, miten se sopii asiakkaan päivärytmiin. Esimerkiksi päiväkodissa olemme todenneet, että kun lapset kiertävät myötäpäivään, me menemme vastapäivään – siivoamme sitä tilaa, joka ei ole juuri sillä hetkellä käytössä ja hoidamme muuta sillä aikaa, kun puurovesi kiehuu.”

Palmian monipalvelu eli ruokapalvelujen ja siivouspalvelujen yhdistäminen tarkoittaa ennen kaikkea auttavaa käsiparia. Esimerkiksi päiväkodeissa ja palvelutaloissa tarvitaan ihmisiä, jotka tekevät monenlaisia asioita joustavasti asiakkaan aikataulujen mukaan.  

Jos on kyse vaikkapa näistä tehtävistä, monipalvelussa homma hoituu alusta loppuun joustavasti ja asiakkaan aikatauluja kunnioittaen

  • lakanoiden vaihtaminen
  • päivittäissiivous
  • tiskaaminen
  • ruoan esillelaitto 
  • välipalojen tilaukset
  • tilojen perussiivous
  • kausittaiset siivoustyöt kuten ikkunanpesu
  • ruokahuoltotehtävät

Siivous- ja ruokapalvelut – miksi tyytyä yhteen, kun voi ottaa kaksi?  

Aika monella palveluntarjoajalla siivous- ja ruokapalvelut toimivat erillään. Silloin saatetaan joitain asioita tehdä kahteen kertaan, kun taas välillä voidaan törmätä ”harmaaseen alueeseen”, jossa jokin tehtävä ei kuulu oikein kenellekään.  

Me tahdomme ennen kaikkea palvella asiakasta. Kun puhumme monipalvelusta, puhumme ruokapalveluiden ja siivouspalveluiden yhdistämisestä asiakkaan parhaaksi. Silloin olemme vastuussa isommasta kokonaisuudesta. Ja myös henkilöstölle on motivoivaa toimia kokonaisuuden hyväksi ja pitää huolta asiakkaan arjen toimivuudesta. 

Ruokapalveluita ja siivouspalveluita yhdistämällä on mahdollista saada samalta taholta myös ruoan valmistus. Kun yksi taho hoitaa kaiken ruoan valmistukseen, toimitukseen, tarjoiluun ja ruokailun jälkeiseen siivoamiseen, tarvitaan kiinteistönomistajalta hyvin vähän säätöä ja puhelinsoittoja. Ruoan tilaaminen samalta toimijalta voi myös vähentää aikatauluttamisen ja ruoan kuljettamisen haasteita. 

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Elina Snellman

Ratkaisumyyntipäällikkö

050 341 6239

[email protected]

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin