MENU

Siivouspalvelut

Pieni tyttö istuu kirjaston puhtaalla lattialla lukemassa kirjaa.

Siivous vaikuttaa positiivisesti sisäilmastoon ja lisää pintamateriaalien elinkaaren kestoa

"Meillä panostetaan henkilökunnan koulutukseen, perushygieniakoulutukseen ja aseptiseen työjärjestykseen. Meidän työntekijämme ymmärtävät, mikä merkitys on työn tekemisellä niin, että mikrobit ja bakteerit eivät leviä."

Ekologiset siivousaineet ja digitaalisuus ovat tätä päivää

Siivous on aina arjen terveysteko. Toimistojen, koulujen, liikehuoneistojen ja liikekeskusten siivous on ennen kaikkea ihmisten hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtimista. Puhtaat pinnat ja yleinen siisteys auttavat vähentämään erilaisten tilojen sisäilmaongelmia.

Kerrostalojen siistit ja puhtaat porraskäytävät puolestaan ovat turvalliset kulkea ja vaikuttavat vähentävästi ilkivaltaan. Yleensäkin kiinteistön säännöllinen siivous pidentää sen elinkaarta, vähentää remonttitarpeita ja tulee pidemmän päälle edullisemmaksi. 

Sairaaloiden ja terveydenhoitotilojen siivous on oma maailmansa. Sairaalasiivouksen ja terveydenhuollon tilojen siivouksen tavoitteena on turvallinen ympäristö toipumiselle. Lisäksi korostuu tarpeenmukainen siivous, tilat siivotaan silloin, kun tarvitaan.

Jos jollakin alalla hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, niin siivouksessa!

Asiantuntijat tarjoavat kompassin kiinteistöjen siivoustöihin. Ei kannata arvailla, sillä ammattitaitoisella suunnittelulla ja oikealla mitoituksella saavutetaan hyvä lopputulos. Meillä on pitkät perinteet siivouksen asiantuntijatyöstä. Tunnemme välineet, materiaalit ja pesuaineet. Panostamme henkilökuntamme koulutukseen ja tiedämme, miten oikeaan laatutasoon päästään. Vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

Ota yhteyttä

Elina Snellman

Ratkaisumyyntipäällikkö

050 341 6239

[email protected]

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin