MENU

Siivouspalvelut

Siivouspalveluilla on suuri vaikutus sisäilmastoon ja pintamateriaalien kestoon.

Olemme monipuolinen kiinteistösiivouksen asiantuntija, joka tuntee eri tilojen erityispiirteet ja niissä tapahtuvan toiminnan siivouspalveluille asettamat vaatimukset. Laadukas ja ekologinen siivous pidentää kiinteistöjen pintamateriaalien elinkaarta ja auttaa asiakkaitamme säilyttämään omaisuutensa arvon ja tilojen käyttäjiä viihtymään. Hyvällä ja oikein mitoitetulla siivouksella on suuri vaikutus kiinteistön sisäilmastoon. 

Ekologiset siivousaineet ja menetelmät ovat tätä päivää

Siivouspalvelumme pitää tilat puhtaana ja järjestyksessä. Olemme monipuolinen kiinteistösiivouksen asiantuntija, joka tuntee eri tilojen erityispiirteet ja niissä tapahtuvan toiminnan siivoustyölle asettamat vaatimukset. Siivoamme luotettavasti ja tehokkaasti yli miljoona neliötä päivittäin, muun muassa:

  • toimistoissa
  • oppilaitoksissa ja kampusalueilla
  • kirjastoissa
  • edustustiloissa
  • terveydenhoitotiloissa
  • satamaterminaaleissa
  • kiinteistöyhtiöiden porrastiloissa.

Puhtaanapitomme luo terveellisen, turvallisen ja viihtyisän ympäristön tilojen käyttäjille. Laadukas ja ekologinen siivous pidentää kiinteistöjen pintamateriaalien elinkaarta ja auttaa asiakkaitamme säilyttämään omaisuutensa arvon.

Noudatamme ekologisen siivouksen periaatteita, joita ovat vettä ja puhdistusaineita säästävät siivousmenetelmät, mikrokuituiset siivoustekstiilit ja ympäristömerkityt siivousaineet.

Ota yhteyttä

Susanna Immonen

Kehittämispäällikkö

040 334 7194

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Mika Rapila

Myyntipäällikkö

040 149 6270

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Mari Ahlgren

Avainasiakaspäällikkö

040 652 8298

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin