MENU

Siivouspalvelut

Olemme monipuolinen siivouksen asiantuntija, joka tuntee eri tilojen erityispiirteet ja niissä tapahtuvan toiminnan siivoustyölle asettamat vaatimukset. Laadukas ja ekologinen siivous pidentää kiinteistöjen pintamateriaalien elinkaarta ja auttaa asiakkaitamme säilyttämään omaisuutensa arvon ja tilojen käyttäjiä viihtymään.

Siivouspalvelumme pitää tilat puhtaana ja järjestyksessä. Olemme monipuolinen siivouksen asiantuntija, joka tuntee eri tilojen erityispiirteet ja niissä tapahtuvan toiminnan siivoustyölle asettamat vaatimukset. Siivoamme luotettavasti ja tehokkaasti yli miljoona neliötä päivittäin, muun muassa:

  • toimistoissa
  • kouluissa
  • kirjastoissa
  • edustustiloissa
  • terveydenhoitotiloissa
  • satamaterminaaleissa
  • kiinteistöyhtiöiden porrastiloissa.

Puhtaanapitomme luo terveellisen, turvallisen ja viihtyisän ympäristön tilojen käyttäjille. Laadukas ja ekologinen siivous pidentää kiinteistöjen pintamateriaalien elinkaarta ja auttaa asiakkaitamme säilyttämään omaisuutensa arvon.

Noudatamme ekologisen siivouksen periaatteita, joita ovat vettä ja puhdistusaineita säästävät siivousmenetelmät, mikrokuituiset siivoustekstiilit ja ympäristömerkityt siivousaineet.

Case: Vastaanottokeskus

Palmian osaaminen ja kokemus ovat olleet arvossaan, kun vastaanottokeskuksia on perustettu kiireellisellä aikataululla.

Tutustu caseen >

Case: Vaalit

Olemme olleet mukana valtakunnallisten vaalien käytännön järjestelyissä jo lähes kymmenen vuoden ajan, ja hyvin sujunut yhteistyö jatkuu 2017 kuntavaaleissa.

Tutustu caseen >

Case: Gymnaestrada

Kuinka hoituu osallistujamäärältään suurin kansainvälinen tapahtuma, joka Helsingissä on koskaan nähty? Palmia huolehti Gymnaestrada-tapahtuman tukipalveluista.

Tutustu caseen >

Case: Monipalvelua parhaimmillaan

Palmia huolehtii Vantaan uuden monitoimitalon Aurinkokiven siivouksesta, turvallisuudesta, kiinteistöhuollosta ja ravintolasta.

Tutustu caseen >

Yhteystiedot

Susanna Immonen

Kehittämispäällikkö, vt. liiketoimintajohtaja

Mika Rapila

Myyntipäällikkö

Mari Ahlgren

Avainasiakaspäällikkö

Vastaanottaja:

Vastaanottaja: