MENU

Tapahtumaturvallisuus

Tapahtumaturvallisuuden toteutumisen kannalta olennaista on hyvä ja asiantunteva suunnittelu, huolelliset valmistelevat toimenpiteet sekä onnistunut tapahtuman aikainen palvelukokonaisuus. Hoidamme kokemuksella sekä pienempiä yksityistapahtumia että julkisia yleisötapahtumia, kuten uuden vuoden vastaanotto Senaatintorilla, Tall Ship Race Helsinki, Tuomaan Markkinat ja Euroviisut.

Suunnittelemme ja hoidamme turvajärjestelyt ja järjestyksenvalvonnan vankalla kokemuksella erilaisissa juhlatilaisuuksissa ja tapahtumissa.

 Tapahtumaturvallisuuden palvelupakettiin voi sisältyä esimerkiksi:

  • turvallisuussuunnittelu
  • viranomaisyhteistyö
  • luvat ja tarvittavat liitteet
  • liikennejärjestelyt, esim. liikenteenohjaus
  • järjestyksenvalvonta
  • pelastussuunnitelma.

Räätälöimme tapahtumaturvallisuuden palvelumme aina tapahtuman kestoa, luonnetta ja asiakkaan tavoitteita tukeviksi.

Palvelemme asiakkaitamme tapahtumaturvallisuuden tarpeissa yksilöllisesti ja tuotamme tarpeita vastaavan ratkaisun hyödyntäen nykyaikaista palvelutarjontaamme monipuoliseksi kokonaisuudeksi.

Case: Gymnaestrada

Kuinka hoituu osallistujamäärältään suurin kansainvälinen tapahtuma, joka Helsingissä on koskaan nähty? Palmia huolehti Gymnaestrada-tapahtuman tukipalveluista.

Tutustu caseen >

Case: Vaalit

Olemme olleet mukana valtakunnallisten vaalien käytännön järjestelyissä jo lähes kymmenen vuoden ajan, ja hyvin sujunut yhteistyö jatkuu 2017 kuntavaaleissa.

Tutustu caseen >

Yhteystiedot

Kimmo Knaapi

Myyntipäällikkö

Petri Bemeleit

Liiketoimintajohtaja

Marianna Mäenpää

Myyntipäällikkö

Vastaanottaja:

Vastaanottaja: