MENU

Tapahtumaturvallisuus

Järjestyksenvalvoja valvoo uudenvuoden tapahtumaa.

Tapahtumaturvallisuus ottaa koppia niin konserteista kuin markkinoistakin

Tapahtumaturvallisuus on iso kokonaisuus, johon voi kuulua liikennejärjestelyjä, viranomaislupia, järjestyksenvalvontaa ja perinteistä vartiointia. Hyvällä suunnittelulla ja riskien arvioimisella voidaan tapahtumien turvallisuuden eteen tehdä paljon jo ennen tapahtuman alkua.  

Tapahtumaturvallisuus – luvat kuntoon ja turvallisuus hanskaan

"Meiltä saa kaiken tapahtumaturvallisuuteen tarvittavan yhdeltä luukulta". 

Jokainen tapahtuma on erilainen. Kun puhumme tapahtumaturvallisuudesta, puhumme hyvin erilaisista projekteista, riippuen siitä, onko kyseessä iso konferenssi keskellä talvea vai kolmen päivän festaritapahtuma kesäisenä viikonloppuna. 

Tapahtumaturvallisuuteen kuuluvat esimerkiksi  

  • Turvallisuussuunnittelu 
  • Turvallisuusjohto 
  • Viranomaisyhteistyö 
  • Luvat ja tarvittavat liitteet 
  • Pelastussuunnitelmat 
  • Liikennejärjestelyt kuten liikenteenohjaus 
  • Järjestyksenvalvonta itse tapahtumassa  
  • Tapahtuman vartiointi (yöt/rakennusaika/purkuaika) 

Tapahtumaturvallisuus lähtee aina suunnittelupöydältä 

Tapahtumien turvallisuussuunnittelu aloitetaan faktojen keräämisellä ja riskiarviolla. Teemme suunnitelman, johon sisällytämme arvion siitä, paljonko tapahtumassa tarvitaan järjestyksenvalvontaa ja vartiointia. 

Paljon riippuu tapahtuman luonteesta ja sijainnista; yleisötapahtumaa järjestäessä pitää ottaa huomioon esimerkiksi liikennejärjestelyt, järjestyksenvalvonnan määrä itse tapahtuman aikana ja mahdollinen tapahtuma-alueen vartiointi yöaikaan. Meiltä löytyvät niin piirivartioinnin kuin paikallisvartioinninkin palvelut, joita voi tapahtumaturvallisuudessa hyödyntää.  

Suunnittelemme ja hoidamme viranomaisyhteistyön, turvajärjestelyt ja järjestyksenvalvonnan vankalla kokemuksella, olipa tilaisuus iso tai pieni. Meiltä saat koko paketin tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin