MENU

Tapahtumaturvallisuus

Tapahtumien turvallisuus ja viranomaisluvat kuntoon

Suunnittelemme ja hoidamme turvajärjestelyt ja järjestyksenvalvonnan vankalla kokemuksella erilaisissa juhlatilaisuuksissa ja tapahtumissa. Tapahtumaturvallisuuden toteutumisen kannalta olennaista on hyvä ja asiantunteva suunnittelu, huolelliset valmistelevat toimenpiteet, turvallisuusjärjestelyt sekä onnistunut tapahtuman aikainen turvapalvelukokonaisuus. Hoidamme kokemuksella sekä pienempiä yksityistapahtumia että julkisia yleisötapahtumia.

Tapahtumaluvat, pelastussuunnitelmat, turvallisuusjärjestelyt ja järjestyksenvalvonta kuntoon

Suunnittelemme ja hoidamme viranomaisyhteistyön, turvajärjestelyt ja järjestyksenvalvonnan vankalla kokemuksella erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

 Tapahtumaturvallisuuden palvelupakettiin voi sisältyä esimerkiksi:

  • turvallisuussuunnittelu
  • viranomaisyhteistyö
  • luvat ja tarvittavat liitteet
  • liikennejärjestelyt, esim. liikenteenohjaus
  • järjestyksenvalvonta
  • pelastussuunnitelma.

Räätälöimme tapahtumaturvallisuuden palvelumme aina tapahtuman kestoa, luonnetta ja asiakkaan tavoitteita tukeviksi. Olemme olleet mukana suurtapahtumissa kuten Helsingin kaupungin uuden vuoden vastaanotto Senaatintorilla, Tall Ship Race Helsinki, Tuomaan Markkinat ja vuoden 2006 Euroviisut. 

Palvelemme asiakkaitamme tapahtumaturvallisuuden tarpeissa yksilöllisesti ja tuotamme tarpeita vastaavan ratkaisun hyödyntäen nykyaikaista palvelutarjontaamme monipuoliseksi kokonaisuudeksi.

Ota yhteyttä

Kimmo Knaapi

Myyntipäällikkö

040 158 2533

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin