MENU

Toimistosiivous

Toimitilahuoltaja siivoaa toimistossa yläpölyjä pitkävartisen pyyhkimen avulla.

Toimistosiivous on arjen terveysteko

Toimistojen, liikehuoneistojen ja liikekeskusten siivous on ennen kaikkea hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtimista. Puhtaat pinnat ja yleinen siisteys auttavat vähentämään sisäilmaongelmia. 

Puhdas työympäristö lisää työntekijöiden viihtyvyyttä työpaikalla

"Meillä panostetaan henkilökunnan koulutukseen, perushygieniakoulutukseen ja aseptiseen työjärjestyksen. Meidän työntekijämme ymmärtävät, mikä merkitys on työn tekemisellä niin, että mikrobit ja bakteerit eivät leviä."

Toimistot eivät ole yhdestä puusta. Jo pelkästään pääkaupunkiseudulta löytyy monenlaista toimistoa, liiketilaa ja liikekeskusta, perustoimistoista edustustiloihin. 

Ja jokainen erilainen tila tarvitsee tiloihin ja niiden käyttöön sopivan määrän siivousta. Toimistosiivous ei ole yksittäinen palikka, jonka voidaan heittää tilasta toiseen; kun kohteet vaihtelevat sadan neliön toimitilasta aina kymmenkerroksiseen toimistorakennukseen, suunnittelu on paikallaan. 

Toimistosiivous voi pitää sisällään  

 • päivittäistä puhtaanapitoa 
 • käytäväsiivousta 
 • taukotilojen siivousta 
 • toimistohuoneiden siivousta  

Kaikki lähtee startista. Kun otamme hallintaan uuden toimistokohteen, liikkeelle lähtee starttiryhmä, joka tarkastaa ja arvioi kohteen. Parhaimmillaan samana päivänä aloittaa 60 uutta ihmistä uudessa kohteessa. Tiedämme, miten isotkin kohteet hoidetaan ilman turhaa säätämistä.  

Toimistosiivoukseen voi sisältyä 

 • lattioiden puhdistus ja hoito 
 • kokolattiamattojen imurointi 
 • tasopintojen pyyhintä 
 • yläpölyjen puhdistus 
 • taukotilapalvelut 
 • viherkasvien hoito 
 • jäteastioiden tyhjennys  

Meille tärkeintä toimistoissa on tarpeenmukainen siivous. Viemme roskat, tyhjennämme tiskikoneet, pidämme neuvottelutilat puhtaina. Jos pyydetään, keitämme kahvit. Mutta jos toimisto on kevyessä käytössä, tiedämme, mitä tarvitaan, jotta pölyt pysyvät poissa ja pinnat puhtaina nopealla ja tehokkaalla siivouksella. Meillä tavoite on, että asiakas maksaa lopputuloksesta – ei käytetyistä tunneista.   

Puhdas sisäilma siivoamalla 

Siivous vaikuttaa paitsi viihtyvyyteen, myös turvallisuuteen ja sisäilman laatuun. Sisäilmaan vaikutetaan myös huolehtimalla harvemmin tehtävistä siivoustöistä, kuten yläpölyjen puhdistamisesta.  

Toimistojen ja liikehuoneistojen ja -keskusten siivoaminen on helppoa linkittää osaksi muita palveluita. Meillä on käytössä myös alan uusin teknologia. Tästä on hyvänä esimerkkinä Clean Pilot -ohjelmisto, jossa vikailmoitukset pystyy tekemään saman tien.  

Haluamme kehittää työtä yhdessä asiakkaan kanssa. Jos asiakkaalla on esimerkiksi ympäristötavoitteita, haluamme tukea niitä omalla toiminnallamme.

"Henkilöstön tyytyväisyys näkyy aina myös asiakaskohtaamisissa. Me haluamme olla henkilöstön pulssilla ja tietää, onko kehitettävää. Meillä on tavoitteena ihmisläheinen tapa toimia. Jos ihmisellä on hyvä olla työyhteisössä, se näkyy työn jäljessä."

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Elina Snellman

Ratkaisumyyntipäällikkö

050 341 6239

[email protected]

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin