MENU

Turvallisuuden asiantuntijapalvelut

Tuemme asiakastamme turvallisuuden, toiminnan häiriöttömyyden ja keskeytymättömyyden varmistamisessa avustamalla esimerkiksi riskienhallinnassa, varautumissuunnitelmassa, tapahtuman turvallisuudessa tai tietoturva-asioissa. Tarjoamme myös käytännönläheistä koulutusta arjessa yllättävien tilanteiden varalle.

Tarjoamme asiantuntijapalveluita turvallisuuteen. Tuemme asiakastamme turvallisuuden, toiminnan häiriöttömyyden ja keskeytymättömyyden varmistamisessa. Havainnoimme, ennaltaehkäisemme, huomioimme toimintaympäristön vaikutukset sekä tunnistamme uhkatilanteet ja riskitekijät.

Asiantuntijapalvelumme soveltuvat erilaisiin tarpeisiin, kuten

  • toimintojen varmistamiseen
  • kehitystarpeiden tunnistamiseen
  • riskienhallinnan tukemiseen.

Asiantuntijamme kouluttavat lisäksi uhkatilanteiden varalta sekä järjestävät poistumisharjoituksia ja pelastuskoulutuksia.

Case: Gymnaestrada

Kuinka hoituu osallistujamäärältään suurin kansainvälinen tapahtuma, joka Helsingissä on koskaan nähty? Palmia huolehti Gymnaestrada-tapahtuman tukipalveluista.

Tutustu caseen >

Case: Vastaanottokeskus

Palmian osaaminen ja kokemus ovat olleet arvossaan, kun vastaanottokeskuksia on perustettu kiireellisellä aikataululla.

Tutustu caseen >

Case: Vaalit

Olemme olleet mukana valtakunnallisten vaalien käytännön järjestelyissä jo lähes kymmenen vuoden ajan, ja hyvin sujunut yhteistyö jatkuu 2017 kuntavaaleissa.

Tutustu caseen >

Yhteystiedot

Kimmo Knaapi

Myyntipäällikkö

Petri Bemeleit

Liiketoimintajohtaja

Marianna Mäenpää

Myyntipäällikkö

Vastaanottaja:

Vastaanottaja: