Ajankohtaista

Valo Vastuullisuus on Palmian vastuullisuuden ääni

27.01.2023 08:30

Valo Vastuullisuus on Palmian vastuullisuuden ääni

“Synnyin palmialaiseksi. Minun elämäntehtäväni on olla mukana Palmian vastuullisissa asioissa. Aina kun Palmiassa suunnittelemme, toteutamme, viestimme, koulutamme tai keskustelemme vastuullisuudesta, olen mukana”, kertoo Valo ja jatkaa “Nostan esille vastuullisten asioiden tärkeimpiä kohtia ja pidän yllä keskustelua tästä aiheesta, sekä sisäisesti että ulkoisesti”.

Vastuullisuus on osa arjen toimintaa

“Olen Palmian vastuullisuuden punainen lanka, kuljen mukana koko ajan ja sidon vastuulliset langat yhteen paksuksi köydeksi. Köysi on sangen paksu, sillä meillä Palmiassa palvellaan jo hyvin vastuullisesti. Haluamme jatkuvasti kehittää vastuullista arkea ja tässä meillä onkin pohjana YK:n Kestävän kehityksen ohjelma ja erityisesti sen 12 kohtaa”.

“Palmian yhteiskuntavastuullisuus ja vuoden 2022 vastuullisuustavoitteet ovat nyt nähtävillä verkkosivuillamme. Tavoitteet jakautuvat ympäristövastuun, sosiaalisen vastuun sekä taloudellisen ja asiakasvastuun osa-alueisiin. Vastuullisen palvelun toteuttaminen kuuluu meille kaikille noin 2400:lle palmialaiselle”, jatkaa Valo.

Valo on monessa mukana

“Maailma ympärillä elää koko ajan, joten meidän on elettävä muutoksen mukana. Vastuullisuus on pitkäjänteistä työtä, jossa on oltava koko ajan antennit ojossa joka suuntaan - niin palmialaisiin kuin asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja maailmaan päin. Minulla on paljon tekemistä joka taholla ja melkein joka asiassa”, toteaa Valo lopuksi.

Ole yhteydessä, mikäli haluat kysyä Valo Vastuullisuudelta jotain:
[email protected]

Uutiseen liittyvät palvelut

// %>