Sydänviikko 28.9.-4.10.

Teemat / Sydänviikko 28.9.-4.10.

Sydänviikko muistuttaa sydämelle ystävällisemmistä elintavoista ja ateriavaihtoehdoista

Palmian kouluravintoloissa Helsingissä on käytössä Sydänmerkki. Lisäksi Sydänmerkki on käytössä Palmian lounasravintoloissa Meritullissa, Kavissa ja Konservatoriossa. Sydänmerkki-ruoka ja aterian kokoaminen lautasmallin mukaisesti takaavat maukkaan ja ravitsevan lounaan, josta riittää tarvittavaa energiaa pitkälle iltapäivään. Tunnistat sydänystävällisen vaihtoehdon ruokalistan sydän-merkinnästä.

Tutkittuun tietoon perustuva Sydänmerkki on terveellisen ruuan laatustandardi. Sydänmerkin mukaan rakennettu ateria sisältää juuri sopivasti energiaa ja ravintoaineita, esimerkiksi kuitua ja hyvälaatuista rasvaa. Pääruoan lisäksi Sydänmerkki-ateriaan kuuluu leipää levitteineen, rasvatonta maitoa tai piimää ja kasviksia öljykastikkeen kera.

Sydänmerkki tarkoittaa, että ateria täyttää ruokasuositusten ravitsemuslaadulle asetetut kriteerit. Sydänmerkki-kohteissa tarjoamamme ruoka ei ole Sydänmerkin myötä muuttunut, vaan nyt olemme tuoneet hyvää ravitsemuslaatua Sydänmerkin muodossa enemmän esiin.

Terveellinen ruoka edesauttaa kasvamista sekä hyviä suorituksia kaikenikäisillä. Parhaimmillaan malli tasapainoisesta ruokailusta siirtyy lapsilla ja nuorilla kotiin ja säilyy läpi elämän aikuiseksi asti. Myös ruokakaupassa voi tehdä hyviä valintoja, kun nappaa mukaan Sydänmerkki-tuotteen. 

Hyvinvointia sydänviikkoon!

Lue lisää Sydänmerkistä

Lue lisää Palmian ravitsemuksesta ja ruokafilosofiasta

Lataa Palmia Lounas -sovellus

Palmia Lounas -sovelluksen avulla sinun on helppo tarkistaa menut, aukioloajat ja ravintolauutiset.

// %>