MENU

Asunto-osakeyhtiöt

Taloyhtiölle kaikki palvelut yhdeltä luukulta

Palmia on kehittänyt taloyhtiöille siivous-, turva- ja kiinteistöpalveluja tarjoavan kokonaispalvelukonseptin, jolla vastataan entistä paremmin niin isännöitsijän kuin asukkaidenkin tarpeisiin.

Yhdeltä kumppanilta kaikki palvelut

Kun vastuu taloyhtiöstä on keskitetty, syntyy kokonaispalvelun tarjoajalle hyvä ymmärrys kiinteistön kunnosta ja huoltotarpeista. Yhden kumppanin mallissa fokus on nykyhetken lisäksi myös tulevaisuudessa ja on helppoa tehdä pitkän tähtäimen kehittämis- ja kunnostussuunnitelmia yhdessä isännöitsijän kanssa. Kokonaispalvelumalli vapauttaa isännöitsijän aikaa kohti syvempää asiakkuuden hoitoa.

Asiakaspalvelumme päivystää 24/7, joten apua on aina saatavilla. Asiantuntijamme ovat vain yhden puhelinsoiton päässä valmiina auttamaan niin isännöitsijöitä kuin taloyhtiön asukkaitakin. Palvelemme asiakkaitamme kustannustehokkaasti, ekologisesti ja uusinta teknologiaa käyttäen.

Huolehdimme taloyhtiöistä, jotta asukkaat voivat tuntea olonsa viihtyisäksi ja turvalliseksi niin sisällä kiinteistössä kuin ulkona pihallakin.

Palvelumme taloyhtiöille

- kiinteistöpalvelut
- viherpalvelut
- siivouspalvelut
- turvallisuuspalvelut

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Vastaanottaja:

Tutustu palveluihimme