MENU

Kiinteistöala

Insinööri puhuu puhelua business parkin avoimessa rappukäytävässä.

Kiinteistöalan kaikki palvelut yhdestä paikasta

Asiakkaamme saavat kustannustehokkaita ja ekologisesti suunniteltuja kiinteistöpalveluja uusimman teknologian ja osaavan, sitoutuneen henkilöstön avulla. Huolehdimme kiinteistöistä, jotta niiden käyttäjät voivat viihtyä ja tuntea olonsa turvalliseksi.

Ymmärrämme myös tilojen käyttäjien tarpeet ja toiveet

Olemme tehneet vuosikymmenien ajan töitä mm. päiväkoti- ja koulukiinteistöissä, taloyhtiöissä sekä toimistotiloissa. Ymmärrämme kiinteistön omistajien tahtotilan lisäksi vaativien asiakkaiden – niin pienten kuin suurtenkin – tarpeet.

Asiakas saa kaikki kiinteistöön liittyvät palvelut yhdeltä luukulta. Olipa kyse sitten esimerkiksi kiinteistön huoltoon, talotekniikkaan, viherpalveluihin, päivystyspalveluihin tai turvallisuuteen liittyvistä tarpeista, asiakas voi valita juuri itselleen sopivat palvelut.

Huollamme ja ylläpidämme yli miljoonaa neliötä päivittäin ympäri Suomea  

- taloyhtiöissä
- julkisissa kiinteistöissä
- toimistotiloissa
- teollisuuslaitoksissa
- business parkeissa

Teemme päivittäin töitä sen eteen, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydintehtäväänsä. Kuuntelemme aidosti, mitä tarpeita asiakkaillamme on vaikkapa kiinteistöjen arvon säilyttämisen suhteen. Asiakas on kumppanimme, jonka kanssa yhdessä ylläpidämme sekä kehitämme kiinteistöjen elinkaarta.

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Vastaanottaja:

Tutustu palveluihimme