MENU

Opetus ja koulutus

Monipalvelumalli päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten tukena

Lapsille, koululaisille ja opiskelijoille tärkeintä on keskittyä leikkiin ja oppimiseen. Palmian monipalvelumalli turvaa päivän sujuvan kulun lapsille ja aikuisille.

Monipalvelumalli turvaa lasten, koululaisten ja opiskelijoiden päivän

Monipalvelumalli toteutettiin ensimmäisen kerran Aurinkokiven monitoimitalossa Vantaalla. Palmia huolehtii siellä turvallisuudesta, ruokailusta, siivouksesta ja kiinteistöhuollosta. Yhden kumppanin kanssa asiakkaan on helppo keskittyä olennaiseen - päiväkotilasten ja koululaisten kunkin päivän opetukseen.

Tuemme opetusalaa koko palveluvalikoimallamme, jotta henkilöstö voi keskittyä rauhassa omaan ydintehtäväänsä. Olemme tarvittaessa tukemassa lapsia ja koululaisia vaikkapa ruokailuhetkessä, jolloin saatamme kertoa esimerkiksi päivän menun sisällöstä.

Huolehdimme siitä, että ympäristö on turvallinen ja viihtyisä kaikille taloa käyttäville ihmisille. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme kustannustehokkaasti, ekologisesti ja uusinta teknologiaa käyttäen.

Käytössämme on Palmia Kouluruoka- ja Palmia Lounas -sovellukset, joista ruokailja tai hänen vanhempansa voi lukea aterian soveltuvuudet, ainesosat ja ravintoarvot.

Palvelumme opetusalalle

- siivouspalvelut
- ruokapalvelut
- kiinteistöpalvelut
- viherpalvelut
- turvapalvelut

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Vastaanottaja:

Tutustu palveluihimme