MENU

Sosiaali- ja terveysala

Huolehdimme sosiaali- ja terveysalan tärkeistä tukipalveluista

Tarjoamme sosiaali- ja terveysalan toimijoille sekä sote-palvelujen käyttäjien että tilojen kannalta olennaisia palveluja. Valikoimastamme löytyvät asiakkaan kokemaan laatuun vaikuttavat palvelut, kuten aulapalvelut, ravintola- ja kahvilapalvelut, siivous- ja turvallisuuspalvelut. Kiinteistöistä ja tiloista huolehdimme kiinteistönhoidon ja -huollon tai vaikkapa energianhallinnan palveluilla.

Tukipalveluilla sujuvaa arkea

Huolehdimme sosiaali- ja terveyspalvelujen tarjoajien arjen tärkeistä tukipalveluista. 

Siisteys ja turvallisuus tuovat sote-palveluja käyttäville asiakkaille tärkeää lisäarvoa heidän vieraillessaan erilaisissa keskuksissa ja palvelutaloissa.

- Siivoamme muun muassa terveyskeskusten vastaanottotiloja ja huolehdimme laboratoriotilojen yleisestä siivouksesta. 

- Tarjoamme erilaisia ravintola- ja kahviopalveluja kohteen asiakkaiden ja henkilöstön tarpeiden mukaan. Huolehdimme esimerkiksi Helsingin Kalasatamassa juuri avatun Terveys- ja hyvinvointikeskuksen ravintolapalveluista. 

Sosiaali- ja terveysalan erilaisten palvelukohteiden sujuva arki ja tilojen toimivuus vaativat monialaisia tukipalveluja. Asumisyksiköissä kiinteistön kunnosta ja sisäilmaston laadusta huolehtiminen takaavat asukkaiden mukavuuden ja kiinteistön elinkaaren suotuisan kehityksen.

Sairaala- ja terveyskeskusympäristöissä hoitohenkilöstön tulee saada keskittyä omaan asiantuntijatyöhönsä, jolloin muiden palvelujen täytyy tukea niiden sujuvuutta. 

- Meiltä saat esimerkiksi kiinteistöjen energiankulutukseen ja talotekniikan kuntoon liittyvät selvitykset. Selvitysten avulla saadaan tiedot mahdollisista puutteista, turhia kustannuksia aiheuttavista tekijöistä tai sisäilmastoon negatiivisesti vaikuttavista, esimerkiksi lämmitykseen ja jäähdytykseen liittyvistä toiminnoista.

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Vastaanottaja:

Tutustu palveluihimme