MENU

Työpaikat

Toimitilahuoltaja kesäksi Lahteen

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Palmian siivouspalveluissa pääset varmistamaan kaupunkilaisten tilojen viihtyvyydestä. Siivouspalveluiden asiantuntijana pidät osaltasi tilat puhtaina ja varmistat, että elinympäristömme säilyy viihtyisänä. Miljoonien päivittäin puhdistettavien neliöiden parissa riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja moneen eri elämäntilanteeseen sopivaksi.

Haemme energiseen joukkoomme TEHOKASTA TOIMITILAHUOLTAJAA Lahden alueelle vuosilomasijaiseksi.

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa porrashuoneiden, sauna-osastojen ja pesuloiden ylläpitosiivosta. Työ on kokoaikainen ajalla 20.6.-14.7.19 ja osa-aikainen ajalla 15.7.-11.8.19. Työvuorot sijoittuvat klo 7.00-15.15 välille.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 1 vuoden ajalta tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset kokopäiväisen alueen hoitoon ajokortin työautoa varten, alueet ovat kaukana toisistaan, joten auto on tarpeellinen. Osa-aikaisella alueella ei autoa eikä ajokorttia tarvita. Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen keikkatyön työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa mielenkiintoinen kesätyö joka sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.

Lisätietoja antaa Tuula Kinnunen numerosta 050 4013798.

Täytä hakemus osoitteessa www.palmia.fi/avoimettyopaikat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.4. mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sijainti: Päijät-Häme, Lahti

Hakuaika päättyy: 21.4.2019

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 1–3 v

Palkkaus: TES / Avainta

Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa