MENU
Nuori nainen hymyilee iloisesti ja kättelee työsopimuksen teon johdosta.

Loistavaa arkea!

Visionamme on hyvinvoiva asiakas. Haluamme huolehtia aidosti heidän tarpeistaan ja samalla laajentaa toimintaamme. Tämän tavoitteen saavuttamiseen tarvitaan jokaista palmialaista. Haluamme tarjota palmialaisille parhaat edellytykset työssä onnistumiselle.

Tule tekemään ja kokemaan loistavaa arkea!

Panostamme työntekijöidemme tyytyväisyyteen ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. 

Palmialaiset tekevät todellista arjen palvelutyötä, ihmiseltä ihmiselle. Olemme läsnä ihmisten arjessa, työpaikoilla ja -matkoilla, katukuvassa ja vapaa-ajalla. Teemme työmme usein näkymättömissä, mutta jätämme jäljen. 

Tee työtä, jolla on väliä 

Palmialaiset tekevät tärkeää työtä – he luovat asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi.  

Työmme vie meidät monipuolisiin kohteisiin, joissa kohtaamme erilaisia asiakkaita kaikissa elämänvaiheissa – päiväkodeista ja kouluista aina työpaikoille ja vanhusten palvelutaloihin.  

Meillä saat kohdata asiakkaat omalla persoonallasi ja auttaa heitä omaa kokemustasi ja harkintakykyäsi hyödyntäen. 

Tule osaksi porukkaa, jossa jokaista arvostetaan 

Olet meille tärkeä. Siksi rakennamme esihenkilöidemme johdolla luottamuksen ja avoimuuden ilmapiirin, sekä panostamme yhteishenkeen. 

Hyvät kohtaamiset syntyvät avoimesta keskustelusta ja yhteisistä päätöksistä. Avoin ilmapiiri rohkaisee meitä kokeilemaan, kehittymään ja joskus erehtymäänkin. Yhdessä sovitut pelisäännöt luovat pohjan luottamukselle, joka auttaa meitä myös tuntemaan toisemme paremmin. 

Meitä kiinnostaa kuulla, miten sinulla menee. Muistamme, että kaikki ovat ihmisiä myös työn takana - iloineen ja suruineen. 

Autamme toisiamme ja laitamme asiat järjestymään.