MENU
Olen Valo Vastuullisuus, Palmian piirroshahmo ja kerron vastuullisuudesta.

Vastuullisuus Palmiassa

Yhteiskunta- ja yritysvastuulla viittaamme YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseen yrityksessämme. Toimimme luotettavasti, taloudellisesti, yhteiskunnallisesti hyväksyttävästi ja ympäristöä kunnioittavasti. Toimimme mahdollisimman kestävällä tavalla ja sovitamme yhteen Palmian, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme tavoitteet ja odotukset. Kannamme vastuumme osana yhteiskuntaa.

“Minä synnyin palmialaiseksi :)! Minun elämäntehtäväni on olla mukana Palmian vastuullisissa asioissa. Aina kun Palmiassa suunnittelemme, toteutamme, viestimme, koulutamme tai keskustelemme vastuullisuudesta, olen mukana. Nostan esille vastuullisten asioiden tärkeimpiä kohtia ja pidän yllä keskustelua aiheesta, sekä sisäisesti että ulkoisesti.”

“Olen Palmian vastuullisuuden punainen lanka, kuljen mukana koko ajan ja sidon vastuulliset langat yhteen paksuksi köydeksi. Melko paksu tuo köysi onkin, sillä meillä palvellaan jo tosi vastuullisesti. Haluamme silti jatkuvasti kehittää vastuullista arkea ja tässä meillä onkin pohjana YK:n Kestävän kehityksen ohjelman tavoitteet”.

“Mutta maailma ympärillä elää koko ajan, joten meidän on elettävä muutoksen mukana. Vastuullisuus on pitkäjänteistä työtä, jossa on oltava koko ajan valot päällä joka suuntaan. Niin palmialaisiin kuin asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja maailmaan päin. Minulla on paljon tekemistä joka taholla ja melkein joka asiassa :)”, Valo jatkaa.

“Olen Monessa mukana, kuten meillä Palmiassa sanotaan!”

Tutustu vastuullisuuteemme