MENU

Mukana Portaat luomuun -ohjelmassa

Portaat luomuun -ohjelma auttaa ammattikeittiöitä lisäämään luomun käyttöä osana kestävän kehityksen mukaista toimintaa.

Palmian ravintolat ovat Portaat luomuun -ohjelman tasolla 4 ja 5.

Portaat luomuun on valtakunnallinen Pro Luomu ry:n ohjelma yksityisille ja julkisille ruokapalveluille, jotka haluavat lisätä luomutuotteiden käyttöä osana kestävän kehityksen mukaista toimintaansa.

Ravintolamme Greenport, Helsinki, Huoltamo, Konservatorio, Meritulli, Merta, Muuvi, Svengi ja Vaskipohja toimivat 6-portaisen ohjelman tasoilla 4 tai 5, mikä kertoo jo huomattavasta luomutuotteiden osuudesta ruoanvalmistuksessa. Portaalla 4 olevissa keittiöissä käytetään yhteensä vähintään kahdeksaa ja portaalla 5 olevassa ravintolassa vähintään kahtakymmentä merkittävää raaka-ainetta pysyvästi luomutuotteina.

Palmia käyttää ruokatuotannossaan mm. seuraavia luomutuotteita: hiutaleita, kahvia, tofua, herneitä, teetä, banaania, maitoa ja pastaa.

Kuluttajat voivat luottaa luomutuotantoon

Luomu yhdistää ympäristön kannalta parhaat tuotantotavat, korkeat vaatimukset eläinten hyvinvoinnille sekä kuluttajien toiveet korkealaatuisista ja luonnollisista tuotteista. Kaikki luomutuotteita tuottava tai valmistava maatila ja yritys tarkastetaan vähintään kerran vuodessa.

Lue lisää:

Pro Luomu

Pro Luomu: Luomuravintolat

Ruokavirasto: Luomuruoka