MENU

Puhtautta kemikaalittomasti ja ympäristöä kunnioittaen

Kemikaalittomalla siivouksella viitataan yleisesti puhtaiden ja hyvinvoivien toimitilojen tuottamisen menetelmillä, joissa perinteinen puhdistusaine on korvattu suodatinjärjestelmän avulla käsitellyllä vedellä. Sen lisäksi, että menetelmä on ympäristöystävällinen, on se myös turvallinen valinta niin tilojen käyttäjille kuin siivousalan ammattilaisillekin.

Puhtautta kemikaalittomasti ja ympäristöä kunnioittaen

Palmia tuottaa päivittäin noin kaksi miljoonaa neliötä puhtaita ja viihtyisiä toimitiloja aina päiväkodeista oppilaitoksiin ja suuria asiakasmääriä palveleviin kiinteistöihin. Puhtauden ja viihtyisyyden rinnalla haluamme olla edistämässä palvelun tuottamista ympäristöystävällisesti sekä turvallisesti.

Ympäristömerkittyjen puhdistusaineiden käytön rinnalla Palmian ylläpitosiivouksessa on jo runsaat 130 000 kemikaalittomasti siivottavaa neliöitä ja toiveenamme on kasvattaa kemikaalittomasti siivottavien tilojen määrää entisestään. Kemikaaliton siivous auttaa pienentämään puhtaanapidosta syntyvää ympäristökuormaa, tukee hyvää sisäilmastoa ja vähentää sekä tilojen käyttäjien, että puhtaanapidon ammattilaisten kemikaaleille altistumista.

Kemikaalittoman ylläpitosiivouksen rinnalla Palmia tutkii ja testaa myös kemikaalittomia peruspesuja tavoitteenaan löytää uusia keinoja kiinteistöjen pintamateriaalien kunnossapitoon uudenaikaisilla mekaanisilla menetelmillä. 

Jos kiinnostuit kemikaalittomasta siivouksesta, tutustu aiheeseen lisää Palmian Monessa Mukana-blogista Kemikaaliton siivous innoittaa Palmiassa