MENU

Ruokapalvelut

Ravintolan lounaspöydässä istuu kaksi asiakasta syömässä värikästä ja herkullista ateriaa.

Vastuullinen ja kokenut ruokapalveluiden tuottaja

Valmistamme hyvää ja maukasta ruokaa kaikkien asiakkaidemme pieniin ja suuriin tarpeisiin. Huolehdimme lasten, koululaisten, aikuisten, senioreiden ja sairaalapotilaiden terveellisistä aterioista, jotka auttavat jaksamaan erilaisissa elämänvaiheissa.

Hyvä asiakaskokemus ja kattavat ruokapalvelut

Palvelun tuottajana olemme joustava, ja tähtäämme pitkiin asiakassuhteisteisiin. Yhdessä tekemisen perustana on jatkuva vuorovaikutus, kehittäminen ja reagointi nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Tuotamme ruokapalveluja

  • lounasravintoloissa
  • henkilöstöravintoloissa
  • sairaaloissa
  • kouluissa
  • päiväkodeissa
  • hoivakohteissa
  • palvelukeskuksissa
  • vastaanottokeskuksissa

Maukasta ruokaa lasten ja aikuisten arkeen

Tarjoamme ruokaa mm. työpaikoissa, päiväkodeissa, kouluissa, seniorikeskuksissa ja sairaaloissa. Erilaisissa palvelukohteissamme huomioimme ruokailijoiden tarpeet ja sovimme palvelun tilaajan kanssa kaikki tuotantoon liittyvät asiat yksityiskohtia myöten.

Tarjoamamme ateriat on aina koostettu ravitsemuksellisesti laadukkaista raaka-aineista ja kohderyhmän makutottumusten sekä ravitsemussuositusten mukaisesti. Keittiössämme osaavat ammattilaiset valmistavat ruokaa, joka maistuu hyvältä ja tukee ruokailijoidemme hyvinvointia ja terveyttä. Raaka-aineissa suosimme suomalaisia tuotteita, huomioimme kasvisruokailijat ja muut erityisruokavaliot sekä vuodenaikojen vaihtelun ja ruokateemat. Raaka-aineen jäljitettävyys ja tuotantoketju ovat meillä keskeisessä roolissa.

Vastuullinen ja eettinen ruokailu

Tavoitteenamme on huomioida kaikki ympäristönäkökohdat ruokatuotantoketjussamme aina tuotekehityksestä ja henkilöstömme ympäristöosaamisen jatkuvasta parantamisesta raaka-aineiden hankintaan, kuljetukseen, tuotteiden valmistamiseen, hävikinseurantaan ja jätteiden keräilyyn asti. Raaka-aineissa suosimme suomalaisuutta. Jatkuva kehittäminen ohjaa toimintaamme, niin ympäristö- kuin muissakin kehityskohteissa. Lue lisää vastuullisuudestamme >

Ruokalistat ja palaute mobiilisovelluksessa

Panostamme ruokaan liittyvän viestinnän sujuvuuteen meillä lounaansa nauttivien asiakkaiden kanssa. Ravintolassa tapahtuvan tiedottamisen lisäksi muita viestintäkanavia ovat Palmia Lounas- ja Palmia Kouluruoka -sovellukset, sosiaalinen media ja verkkosivut.

Lounaslistat löytyvät nopeasti ja helposti nettisivujen lounaslistahausta tai Palmia Lounas -mobiilisovelluksesta. Päiväkotien ja koulujen ruokailijat, tai heidän vanhempansa, voivat seurata ruokalistoja ruoka.palmia.fi -sivuilla tai Palmia Kouluruoka -mobiilisovelluksella.

Palautteen antaminen sovelluksella on näppärää, järjestämme sovellusta hyödyntäen myös esimerkiksi suosikkiruokaäänestyksiä.

Tutustu asiakastarinoihimme >

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin