MENU

Ruokapalvelut

Ruokapalvelut tuottavat ravitsevaa ruokaa

Ruokapalvelut valmistavat ruokaa asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin. Olemme tukena niin lasten kuin aikuistenkin arjessa; tarjoamme ravitsevaa ja kunnollista ruokaa, joka auttaa jaksamaan koulussa ja töissä. Aidosti kotimaisena ruokapalvelun tuottajana tarjoamme yli 44 000 ateriaa päivittäin. 

Hyvä asiakaskokemus ja kattavat ruokapalvelut

Joustavana ja ketteränä toimijana olemme saaneet luotua asiakassuhteistamme pitkiä. Yhdessä tekemisen perustana on jatkuva vuorovaikutus ja kehittäminen, tavoitteena molemminpuolinen hyöty. Muutokset ovat myös meille arkipäivää ja siksi ymmärrämme reagointinopeuden tärkeyden.

Tuotamme ruokapalveluja

  • lounasravintoloissa
  • henkilöstöravintoloissa
  • sairaaloissa
  • kouluissa
  • päiväkodeissa
  • hoivakohteissa
  • palvelukeskuksissa

Ruokalistat ja palaute mobiilisovelluksessa

Palvelun lisäksi panostamme ruokaan liittyvän viestinnän sujuvuuteen meillä lounaansa nauttivien asiakkaiden kanssa. Palautteen antaminen on näppärää, ja järjestämme myös suosikkiruokaäänestyksiä.

Lounaslistat löytyvät nopeasti ja helposti nettisivujen lounaslistahausta tai Palmia Lounas -mobiilisovelluksesta, jonka voi ladata maksutta sovelluskaupasta. 

Päiväkotien ja koulujen ruokailijat, tai heidän vanhempansa, pystyvät seuraamaan ruokalistoja ruoka.palmia.fi -sivuilla tai Palmia Kouluruoka -mobiilisovelluksella, jonka voi ladata maksutta sovelluskaupasta. 

Vastuullinen ja eettinen ruokailu

Tavoitteenamme on huomioida kaikki ympäristönäkökohdat ruokatuotantoketjussamme aina tuotekehityksestä ja henkilöstömme ympäristöosaamisen jatkuvasta parantamisesta raaka-aineiden hankintaan, kuljetukseen, tuotteiden valmistamiseen ja jätteiden keräilyyn asti. Raaka-aineissa suosimme suomalaisia tuotteita. Jatkuva kehittäminen ohjaa toimintaamme, niin ympäristö- kuin muissakin kehityskohteissa. Lue lisää vastuullisuudestamme >

Tukena lasten ja aikuisten arjessa

Tarjoamme ruokaa mm. työpaikoilla, päiväkodeissa, kouluissa, seniorikeskuksissa ja vastaanottokeskuksissa. Erilaisissa palvelukohteissamme huomioimme ruokailijoiden tarpeet, tilojen tarjoamat mahdollisuudet ja sovimme palvelun tilaajan kanssa kaikki tuotantoon liittyvät asiat yksityiskohtia myöten.

Palmian tarjoamat koulu- ja päiväkotiateriat on aina koostettu ravitsemuksellisesti laadukkaista raaka-aineista ja lasten makutottumusten mukaan. Keittiössämme osaavat ammattilaiset valmistavat koululaisille ja päiväkotilapsille ruokaa, joka maistuu hyvältä ja tukee lasten hyvinvointia ja terveyttä. Raaka-aineissa suosimme suomalaisia tuotteita, huomioimme kasvisruokailijat ja muut erityisruokavaliot sekä vuodenaikojen vaihtelun ja ruokateemat. 

Tutustu koulujen ja päiväkotien Makuhetki -konseptiin

Ota yhteyttä

Mari Rantala

Myyntipäällikkö

050 547 7748

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Palmian myynti

Myyntipalvelu

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin