MENU

Ravintolapalvelut

Hyvän ruoan takana on toimiva resepti ja laadukkaat raaka-aineet. Uskomme yhdessä tekemiseen: meillä asiakkaat ja keittiön henkilökunta osallistuvat reseptien tekemiseen yhdessä tuotekehityksemme kanssa.

Ravintolapalvelumme huolehtii ruokaa asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin. Olemme tukena niin lasten kuin aikuistenkin arjessa; tarjoamme ravitsevaa ja kunnollista ruokaa, joka auttaa jaksamaan koulussa ja töissä.

Ruokalistat ja palaute mobiilisovelluksessa

Palvelun lisäksi panostamme ruokaan liittyvän viestinnän sujuvuuteen. Palautteen antaminen on näppärää, ja järjestämme myös suosikkiruokaäänestyksiä.

Lounalistat löytyvät nopeasti ja helposti nettisivujen lounaslistahausta tai Palmia Lounas -mobiilisovelluksesta, jonka voi ladata sovelluskaupasta. 

Päiväkotien ja koulujen ruokailijat, tai heidän vanhempansa, pystyvät seuraamaan ruokalistoja ruoka.palmia.fi -sivuilla tai mobiilisovelluksella. 

Vastuullinen ja eettinen toiminta ympäristöasioissa

Tavoitteenamme on huomioida kaikki ympäristönäkökohdat ruokatuotantoketjussamme aina tuotekehityksestä ja henkilöstömme ympäristöosaamisen jatkuvasta parantamisesta raaka-aineiden hankintaan, kuljetukseen, tuotteiden valmistamiseen ja jätteiden keräilyyn asti. Jatkuva kehittäminen ohjaa toimintaamme, niin ympäristö- kuin muissakin kehityskohteissa.

Monipuoliset ja joustavat ravintolakonseptit

Joustavana ja ketteränä toimijana olemme saaneet luotua asiakassuhteistamme pitkiä. Yhdessä tekemisen perustana on jatkuva vuorovaikutus ja kehittäminen, tavoitteena molemminpuolinen hyöty. Muutokset ovat myös meille arkipäivää ja siksi ymmärrämme reagointinopeuden tärkeyden.

Sopimuksemme pohjautuvat joko ravintolapalvelun tuottamiseen asiakkaan tiloissa, ravintolapalvelujen käyttämiseen tai ruoan toimittamiseen. Kerro meille tarpeistasi, me autamme valitsemaan parhaan mahdollisen ratkaisun, olipa sitten kyse omasta henkilöstöravintolasta tai lounassopimuksesta lähimpään Palmian ravintolaan. 

Lounaslistat

Tukena lasten ja aikuisten arjessa

Tarjoamme ruokaa mm. päiväkodeissa, kouluissa, seniorikeskuksissa ja vastaanottokeskuksissa. Erilaisissa palvelukohteissamme huomioimme ruokailijoiden tarpeet, tilojen tarjoamat mahdollisuudet ja sovimme palvelun tilaajan kanssa kaikki tuotantoon liittyvät asiat yksityiskohtia myöten.

Palmian tarjoamat koulu- ja päiväkotiateriat on aina koostettu ravitsemuksellisesti laadukkaista raaka-aineista ja lasten makutottumusten mukaan. Keittiössämme osaavat ammattilaiset valmistavat koululaisille ja päiväkotilapsille ruokaa, joka maistuu hyvältä ja tukee lasten hyvinvointia ja terveyttä. Raaka-aineissa suosimme suomalaisia tuotteita, huomioimme kasvisruokailijat ja muut erityisruokavaliot sekä vuoden aikojen vaihtelun ja ruokateemat. 

Koulujen ja päiväkotien ruokalistat

Tutustu koulujen Makuhetki -konseptiin

Ruokaa pieniin ja suuriin tarpeisiin - tutustu tarinoihin

Case: Ministeriön ravintolassa

Opetus- ja kulttuuriministeriön ravintoloitsijana ei ihan kuka tahansa pärjäisi. Asiakkaiden vaativa maku ja kansainväliset vieraat haastavat.

Tutustu caseen >

Case: Vastaanottokeskus

Palmian osaaminen ja kokemus ovat olleet arvossaan, kun vastaanottokeskuksia on perustettu kiireellisellä aikataululla.

Tutustu caseen >

Case: Monipalvelua parhaimmillaan

Palmia huolehtii Vantaan uuden monitoimitalon Aurinkokiven siivouksesta, turvallisuudesta, kiinteistöhuollosta ja ravintolasta.

Tutustu caseen >

Case: Gymnaestrada

Kuinka hoituu osallistujamäärältään suurin kansainvälinen tapahtuma, joka Helsingissä on koskaan nähty? Palmia huolehti Gymnaestrada-tapahtuman tukipalveluista.

Tutustu caseen >

Yhteystiedot

Kokous- ja juhlapalvelujen myynti

Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 10–15

Satu Grönlund

Palvelupäällikkö, koulu- ja päiväkotiruoka

Mari Rantala

Myyntipäällikkö

Mirja Möttö

Myyntipäällikkö

Vastaanottaja:

Vastaanottaja: