MENU

Turvallisuuspalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme palvelukokonaisuuden yhdistelemällä laajaa turvapalveluvalikoimaa ja nykyaikaista teknologiaa asiakkaan tavoitteista lähtien ja kustannustehokkaasti. Raportoimme palvelutuotannostamme ja varmistamme toiminnan vaikuttavuuden yhteisesti sovituin mittarein.

Huolehdimme turvallisuudesta ja toimivasta ympäristöstä. Mahdollistamme asiakkaan onnistumisen omassa toiminnassaan, varmistamme viihtyisyyttä, häiriöttömyyttä ja turvallisuutta. Turvaamme kulkemisen sujuvuutta ja asiakasviihtyvyyttä, ennaltaehkäisemme riskejä ja tuemme asiakkaamme liiketoimintaa.

Varmistamme palvelulupauksemme valitsemalla ja kouluttamalla palveluun soveltuvat henkilöt, räätälöimällä turvallisuuspalveluratkaisumme ja muotoilemalla palvelumallin siten, että konkreettinen asiakashyöty on todennettavissa.

Suunnittelemme ja toteutamme palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeeseen, yhdistelemällä laajaa turvapalveluvalikoimaa ja nykyaikaista teknologiaa sekä henkilöstömme monipuolista osaamista joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Raportoimme palvelutuotannostamme asiakkaallemme sovituin toimenpitein, yhdistäen raportointiin nykyaikaisia sähköisiä raportointityökaluja.

Case: Metron järjestyksenvalvonta

Palmian järjestyksenvalvojien tavoitteena on olla metroasemilla näkyvästi läsnä ja asiakasta varten.

Tutustu caseen >

Case: Vastaanottokeskus

Palmian osaaminen ja kokemus ovat olleet arvossaan, kun vastaanottokeskuksia on perustettu kiireellisellä aikataululla.

Tutustu caseen >

Case: Vaalit

Olemme olleet mukana valtakunnallisten vaalien käytännön järjestelyissä jo lähes kymmenen vuoden ajan, ja hyvin sujunut yhteistyö jatkuu 2017 kuntavaaleissa.

Tutustu caseen >

Case: Monipalvelua parhaimmillaan

Palmia huolehtii Vantaan uuden monitoimitalon Aurinkokiven siivouksesta, turvallisuudesta, kiinteistöhuollosta ja ravintolasta.

Tutustu caseen >

Case: Turvaa Oopperassa

Palmia on vastannut Suomen Kansallisoopperan turvapalveluista vuoden 2016 alusta alkaen. Oopperatalo vaatii myös palvelukumppaniltaan rautaista osaamista.

Tutustu caseen >

Yhteystiedot

Kimmo Knaapi

Myyntipäällikkö

Petri Bemeleit

Liiketoimintajohtaja

Marianna Mäenpää

Myyntipäällikkö

Vastaanottaja:

Vastaanottaja: