MENU
Hymyilevä palmialainen, yllään keittiön työasu, taustalla näkyy keittiön työvälineitä.

Ruokapalvelut

Monipuoliset asiakaskohteet ja eri-ikäiset asiakkaat takaavat merkityksellisen työn terveellisen ruoan parissa. Meillä pääsevät tekemään töitä mm. kokit, palvelutyöntekijät, ruokapalvelutyöntekijät ja ruokapalveluvastaavat. Jos olet jo kartuttanut kokemusta enemmän alalla, voit löytää meiltä myös esihenkilö- ja asiantuntijatehtäviä.

Vastuullisia tehtäviä ruokapalvelujen parissa

Ruokapalvelujen parissa työskentelee noin 300 alan ammattilaista tehden monimuotoista palvelutyötä pääkaupunkiseudun lisäksi Riihimäellä ja Hämeenlinnassa. Valmistamme yli 50 000 ateriaa päivittäin kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa.

Vain syöty ateria ravitsee ja auttaa jaksamaan! Siksi valmistamme päivittäin tarkoin mietittyjä ja maistuvia aterioita terveellisistä, turvallisista, ja niin pitkälle kuin mahdollista, suomalaisista raaka-aineista. Asiakkaitamme ovat tiedonnälkäiset koululaiset, energiset leikki-ikäiset, virkeät seniorit ja vaativat potilaat. 

Tervetuloa Palmian rekrytoinnin promootiotapahtumiin! 

Kauppakeskus Kaari | ti 14.6. | klo 14 - 18

1. kerros | Prisman käytävä 

📍 Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki

 

Kauppakeskus Citycenter | to 16.6. | klo 14 - 18

K1-kerros 

📍 Kaivokatu 8, 00101 Helsinki

Lue lisää tapahtumista >

Näissä kohteissa palvelemme

Koulu- ja päiväkotikohteet

Hoivakohteet

Sairaalat

Toimivan tiimin tärkeys 

Niin tärkeää kuin meille onkin suomalaiset raaka-aineet ja ammattilaiset keittiössä ja palvelutehtävissä, ei mikään voita samaan päämäärään tähtäävää tiimiä, jonka tekemisestä paistaa ilo ja ylpeys omaa työtä kohtaan.  

Meillä tulet osaksi kasvavaa ja kehittyvää työyhteisöä, jossa pääset osaltasi toteuttamaan liiketoimintamme kasvutavoitteita ja samalla kehittymään edelleen oman alasi ammattilaisena.  

Meillä on oppisopimuskoulutuksessa noin 100 henkilöä vuosittain suorittamassa oman alansa tutkintoja. Esihenkilötyön ja johtamisen ammattitutkintoon tähtäävässä koulutuksessa on palmialaisille oma ryhmä.   

Työnantajalupauksemme: Loistavaa arkea

Visionamme on hyvinvoiva asiakas. Haluamme huolehtia aidosti heidän tarpeistaan ja samalla laajentaa toimintaamme. Tämän tavoitteen saavuttamiseen tarvitaan jokaista palmialaista. Haluamme tarjota palmialaisille parhaat edellytykset työssä onnistumiselle. Panostamme työntekijöidemme tyytyväisyyteen ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

Lue lisää työnantajalupaksestamme >


Ruokapalveluissa työskentelevät kertovat työstään 

”Saa käyttää tervettä arkijärkeä.”  

”Tyytyväiset asiakkaat, monipuolinen työ, ei kahta samanlaista päivää.”  

”Koen olevani tärkeä osa työyhteisöä. Koen, että työlläni on tarkoitus.” 

Katso työntekijöiden tarinoita