MENU

Työpaikat

Ruokapalvelutyöntekijöitä Helsinkiin!

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme nyt ruokapalvelutyöntekijöitä Helsinkiin iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme.

Etsimämme henkilö on luontainen asiakaspalvelija, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin. Hymyily on sallittua!

Työtehtäviisi kuuluu mm, linjaston hoito, astiahuolto, lisäkesalaattien valmistaminen sekä monipuolisesti muita ravintolan tehtäviä.

Edellytämme sinulta alan tutkintoa tai vankkaa monen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassia. Toivomme valittavalta työkokemusta koulu- ja päiväkoti maailmasta sekä ymmärryksen erityisruokavalioista. Pystyt työskentelemään asiakaspalvelussa suomen kielellä.

Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva rikosrekisteriote (laki lasten ja nuorten kanssa työskentelystä).

Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja tärkeää on myös ennakkoluuloton asenne.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen, ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön ruoka-alan ammattilainen hae tehtävää mahdollisimman pian. Työt alkavat elokuussa 2019.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näkemään monipuolisesti useita kohteita ja vaikuttamaan näiden jokapäiväiseen elämään.

Työympäristömme on luonnollisesti savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Arja Nummela
040 6303196, ma-to klo 15-15.30 / arja.nummela@palmia.fi

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 26.5.2019

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 3–5 v

Palkkaus: TES / Avainta

Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa