MENU

Työpaikat

Alue-esimies, pääkaupunkiseutu

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Alue-esimies toimii esimiehenä oman alueen työntekijöille johtaen arjessa sekä perehdyttäen työtehtäviin, Olet lähituki heille. Tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa arjen toteutuminen oikein mitoitetun henkilöstön, palvelusopimuksen mukaisen tuotteen, laadun, palvelun ja hankintojen osalta sekä varmistaa yrityksen määrittelemät toimintatavat. Tehtävä on tulosvastuullinen.

Tehtävän onnistumisessa auttaa hyvä näkemys ja kokemus keittiöalalta, sekä mielellään koulu- ja päiväkotimaailman tuntemus. Sinulla on kokemusta ruoanvalmistustehtävistä sekä tulosvastuullisesta esimiestyöskentelystä. Olet myös innostunut kehittämään arjen toimintatapoja tehokkaammiksi.

Olet halukas kehittymään sekä kasvamaan tehtävien sekä meidän kasvun mukana. Tarjoamme Palmian urapolkua, kehittymistä, kasvamista sekä etenemistä.
Koska työ on liikkuvaa, auton käyttö on välttämätön. Tarkemmat alueelliset kuvaukset selviävät hakuprosessin edetessä, mutta pääsääntöisesti työtä tehdään Helsingin alueella.

Rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelystä tarkistetaan. Haastattelemme hakuaikana ja valitsemme heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat aluepäällikkö Pirjo Kota-aholta, numerosta 040 1851727. Pirjon tavoitat ti- to klo 14.30-15.30 tai säjköpostilla osoitteesta pirjo.kota-aho@palmia.fi

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 31.1.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 3–5 v

Palkkaus: TES / Avainta

Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa