MENU

Työpaikat

Ruokapalvelutyöntekijä Kilonpuistoon

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme nyt ruokapalvelutyöntekijää Kilonpuistoon iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme.

Etsimämme henkilö on luontainen asiakaspalvelija, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa.
Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin. Hymyily on meillä sallittua!

Työtehtäviisi kuuluu mm, linjaston hoito, välipalamyynti, astiahuolto, lisäkesalaattien valmistaminen sekä monipuolisesti muita ravintolan tehtäviä.

Edellytämme sinulta alan tutkintoa tai vankkaa monen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassia. Toivomme valittavalta työkokemusta koulu- ja päiväkoti maailmasta sekä ymmärryksen erityisruokavalioista.
Pystyt kommunikoimaan asiakkaidemme kanssa Suomen kielellä.

Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva rikosrekisteriote, (laki lasten ja nuorten kanssa työskentelystä).

Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja tärkeää on myös ennakkoluuloton asenne.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen, ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön asiakaspalvelun ammattilainen hae tehtävää mahdollisimman pian.
Täytämme paikan sopivimman henkilön löydyttyä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näkemään monipuolisesti useita kohteita ja vaikuttamaan näiden jokapäiväiseen elämään.
Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia. Työympäristömme on luonnollisesti savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Katri Mononen
arkipäivisin kello 14.00 - 15.00
+358 40 1861706 tai katri.mononen@palmia.fi

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo

Hakuaika päättyy: 25.1.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: avaintes

Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa