MENU

Työpaikat

Puutarhuri ja vihertyöntekijä HOAS-tiimiin

Haemme joukkoomme reipasta PUUTARHURIA JA VIHERTYÖNTEKIJÄÄ HOAS-TIIMIIN määräaikaiseen työsuhteeseen hoitokaudelle 2020.

Työskentelet Hoasin kehittyvässä opiskelija-asuntoympäristössä pääkaupunkiseudulla. Työpäivien sisältö muovautuu tiimin työtehtävien ja kiinteistöjen kulloisenkin palvelutarpeen mukaan. Hoas-tiimin ideana on saumaton ja joustava yhteistoiminta kaikkien Hoas -kohteissa toimivien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävät sisältävät puiden, pensaiden, perennojen ja kesäkukkien hoitoa. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti. Työaikasi on 7 – 15:15.

Mikäli olet oma-aloitteinen, ahkera, hyvän fyysisen kunnon omaava, ulkoilmatyötä pelkäämätön ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, olet juuri etsimämme henkilö! Katsomme eduksesi myös aikaisemman kokemuksen viheralan töistä, B-ajokortin ja alan opinnot. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen, kokopäiväisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen viherpalvelu tiimi.

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa 29.2.2020 asti. Työt alkavat 1.4.2020. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa palveluesimies Mervi Nyman numerosta 0401832953, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Miksi Palmian kiinteistöpalvelut?

Palmian kiinteistöpalveluissa työskentelee noin 300 alan ammattilaista. Huollettavia neliöitä meillä on reilu miljoona, noin 700 eri kiinteistökohteessa. Palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin kaupungintalo, Kuntatalo sekä lukuisia kaupungin julkisia tiloja.
Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.
Palmian viherpalvelut tarjoaa asiakkailleen laajan kirjon viheralueiden hoitoon liittyviä palveluita kiinteistöjen ulkoalueilla. Viheralueiden hoidon lisäksi tuotamme suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo

Hakuaika päättyy: 29.2.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 1–3 v

Palkkaus: TES/Avainta

Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa