MENU

Työpaikat

KESÄTYÖ: Piirivartijoita Helsinkiin

Haemme nyt PIIRIVARTIJOITA toimeksiantoihimme pääkaupunkiseudun alueella kesäksi 2020. Tarjolla on kokoaikaista sekä osa-aikaista työtä. Omaat jo jonkin verran kokemusta turvallisuusalan töistä, sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Tehtävät koostuvat erilaisten kohteiden avaus-, lukitus- sekä tarkastuskierroksista; erilaisiin hälytyksiin reagointi ohjeiden mukaan. Töitä on tarjolla niin aamu-, päivä- kuin yöaikaankin.

Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi sekä tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen. Myös ympäri vuorokauden toimiva hälytys- ja palvelukeskuksemme tukee sinua tehtävissäsi.

Edellytämme hakijoilta:

- voimassa olevaa ajokorttia (B)
- voimassa olevaa vartijakorttia
- positiivista palveluasennetta
- sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittavaa englannin kielen taitoa.
- kokemus vartioimisalasta katsotaan eduksi

Mahdollisuus työllistyä myös kesän jälkeenkin erilaisissa toimeksiannoissamme. Huomioithan myös poikkeuksellisen reilun AVAINTA -työehtosopimuksemme, johon sisältyy runsaasti etuja!

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Toimithan nopeasti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaikaa on 15.3.2020 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@palmia.fi

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 15.3.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: TES / Avainta

Työsuhteen laatu: Kesätyö ja kesäsijaisuudet

Hae tätä paikkaa