MENU

Työpaikat

Siivoustyöhön kiertäviä siivoojia

Haemme energiseen joukkoomme useita vakituisia TOIMITILAHUOLTAJAN SIJAISIA pääkaupunkiseudulle.

Kiertävänä toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa ylläpitosiivous- ja perussiivoustehtäviä mm. koulu-ja toimistokohteissa. Työ on kokoaikainen, työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 6-22 välille.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen tai englanninkielen taitoa. Katsomme eduksi B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Arvostamme, että olet luotettava, joustava, asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Hae tehtävää sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 14.6.2020 asti.
Työt alkavat sopimuksen mukaan. 
Lisätietoja antaa projektisuunnittelija Tiia Rämö 050 568 0342.

Miksi Palmian toimitilapalvelut?

Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 14.6.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 1–3 v

Palkkaus: tes/avainta

Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa