MENU

Työpaikat

Kokki Kilon tai Taavinkylän koululle

Haemme innostavaan joukkoomme kahta NÄLKÄISTÄ KOKKIA Kilon ja Taavinkylän koululle.

Kokkina työtehtäviisi kuuluvat ruoanvalmistuksen lisäksi muutkin ravintolan moninaiset tehtävät. Etsimämme henkilö on tunnollinen ruoantekijä, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Pystyt työskentelemään suomen kielellä sekä tiimissä että yksin. Hymy on meillä sallittua!

Edellytämme sinulta suurtalouskokin tutkintoa tai kokemusta ruoanvalmistuksesta suurkeittiössä ja hygieniapassia. Toivomme valittavalta henkilöltä useamman vuoden työkokemusta koulu- ja päiväkotimaailmasta ja dieettikokkikoulutusta- ja kokemusta. Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja tärkeää on myös ennakkoluuloton asenne. Lisäksi tehtävään valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä). Työpaikkamme on luonnollisesti savuton.

Työt alkavat elokuussa.

Mikäli kiinnostuit ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön ruoanlaiton ammattilainen, hae tehtävää mahdollisimman pian! Mainitsethan hakemuksessasi, kumpaan tehtävään haet.

Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Katri Mononen arkipäivisin kello 13:00-15:00 p. 040 186 1706 tai katri.mononen@palmia.fi.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu 31.7. saakka. Tehtävään aiemmin hakeneiden hakemukset otetaan huomioon valintaa tehtäessä.

Miksi Palmia Foods?

Ruokapalvelualalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa.

Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo

Hakuaika päättyy: 31.7.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 3–5 v

Palkkaus:

Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa