MENU

Työpaikat

Ruokapalveluvastaava Kilonpuiston koulu

Haemme nyt ammattitaitoista ruokapalveluvastaavaa toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta 4 henkilön tiimillä Kilonpuiston kohteeseemme, josta toimitamme ruoan kahteen palvelukeittiöön.

Ruokapalveluvastaava on Palmian kasvot asiakkaalle. Hän vastaa työkohteen päivittäisestä toiminnasta, organisoinnista ja sopimuksen mukaisen laadun toteutumisesta.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Ratkaisukeskeisyys, arjen organisointitaidot, taloudellinen ajattelutapa, it-taidot ja positiivinen asenne ovat tärkeitä tässä työssä. Työssä tarvitset kykyä itsenäiseen työhön ja samalla erinomaissia tiimityötaitoja. Jos työskentelet mielelläsi haastavissa tilanteissa ja olet innostunut työskentelemään niin asiakkaiden, kuin tarvittaessa keittiön perustöidenkin parissa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen keskuskeittiötoiminnasta ja tuotantojärjestelmien käytöstä (mm. Aromi).

Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja energisessä organisaatiossamme sekä mahtavat työkaverit ja moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ alkaa viimeistään syyskuun alussa. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset (Laki lasten kanssa työskentelemisestä).

Lisätietoja antaa esimies Katri Mononen, katri.mononen@palmia.fi tai p. 040 186 1706, ma-pe 8.00-15.00. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu ja tehtävään aiemmin hakeneiden hakemukset otetaan huomioon.

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Espoo

Hakuaika päättyy: 26.7.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 3–5 v

Palkkaus:

Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa