MENU

Työpaikat

Järjestyksenvalvojia (PRJV) metro- ja raitioliikenteeseen

Etsimme turvallisuuspalveluiden liikenneyksikköön julkisen liikenteen JÄRJESTYKSENVALVOJIA (PRJV) metro- ja raitioliikenteeseen.

Työvuoroja on aikaisesta aamusta aina myöhäiseen iltaan, viikon jokaisena päivänä. Toivomme, että omaat jo jonkin verran kokemusta turvallisuusalan töistä ja osaat toimia itsenäisesti ja iloisesti myös kiireen keskellä. Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi ja tarjoamme osaavien työkavereiden ja esimiesten tuen.

Ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme ja olla näköalapaikalla kehittyvässä kohteessa voi odottaa juuri sinua!

Odotamme sinulta:

- vähintään 18 vuoden ikää ja nuhteeton taustaa
- palveluasennetta, päätöksentekokykyä ja tiimitaitoja
- sujuvaa suomen kielen taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksesi).
- voimassaolevaa järjestyksenvalvoja- ja vartijakorttia
- hyvää fyysistä kuntoa

Eduksesi katsomme:

- aikaisemman kokemuksen turvallisuusalasta
- turvallisuusalan koulutukset, mm. voimassa olevan ensiapukoulutus, työturvallisuuskortti
- kyvyn oppia asioita nopeasti ja itseohjautuvan työskentelytavan.

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen työn
- mielenkiintoiset työkohteet pääkaupunkiseudun sykkeessä
- laadukkaan perehdytyksen sekä nuorekkaan ja osaavan työyhteisömme tuen
- kilpailukyisen palkkauksen ja moninaiset työsuhde-etumme.

Laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että työn alkaessa sinulla tulee olla voimassaoleva vartija- ja järjestyksenvalvojakortti.

Tehtävästä voi kysyä tarvittaessa lisää sähköpostitse olli.ahonen@palmia.fi


Miksi Palmian turvallisuuspalvelut?

Turvallisuusalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian turvallisuuspalveluissa työskentelee n. 300 alan ammattilaista hyvin monenlaisissa toimeksiannoissa Uudellamaalla.

Vastaamme turvallisuudesta useissa valtakunnallisesti merkittävissä kohteissa mm. keskustakirjasto Oodissa, Kansallisoopperassa ja Kansallismuseossa. Lisäksi vastaamme pääkaupunkiseudulla aulapalveluista ja vartioinnista useissa kulttuuri- ja vapaa-ajan kohteissa.

Suomen suurimmassa turvallisuusalan toimeksiannossa turvaamme päivittäin 350 000 metromatkaa.

Olemme vuosia kehittäneet turvallisuusalaa asiakaspalvelukeskeiseksi. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti paitsi lakisääteisin koulutuksin myös asiakaspalvelussa ja toimeksiantojemme määrittämissä asioissa.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 15.7.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: TES AVAINTA

Työsuhteen laatu: Vakituinen osa-aikainen

Hae tätä paikkaa