MENU

Työpaikat

Monipalvelutyöntekijöitä Tampereelle!

Haemme vakituisia monipalvelutyöntekijöitä uusiin alkaviin asiakaskohteisiin Tampereelle. Siivoustyön lisäksi mm. ruokahuoltotehtäviä, hygieniapassi on pakollinen. Tarjoamme kokoaikaisia työskentelymahdollisuuksia toimintakeskuksissa, työvuoroja on arkisin sekä viikonloppuisin.

Arvostamme puhtausalan- ja ruokahuollon tutkintoja sekä alan työkokemusta. Lisäksi työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Menestyäksesi työssä tarvitset suomenkielen taitoa. Edellytämme tehtävään erinomaisia asiakaspalveluvalmiuksia, luotettavuutta ja joustavuutta sekä positiivista asennetta työskentelyyn.

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 15.11.2020 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Tarvittaessa lisätietoja työstä saat palveluesimies Sanna Etelälahti p. 040 0478215

Miksi Palmian toimitilapalvelut?

Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi

Sijainti: Pirkanmaa, Tampere

Hakuaika päättyy: 15.11.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 1–3 v

Palkkaus: tes/avainta

Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa