MENU

Työpaikat

Kiinteistönhoitaja

Etsimme kiinteistönhoitajia Palmian kohteisiin pääkaupunkiseudulle.

Kiinteistönhoitajana vastaat useamman kohteen kiinteistöhuollosta. Huolehdit monipuolisista kiinteistöhuollon työtehtävistä ja työhösi kuuluu myös ulkoalueiden hoitoa. Tarvittaessa sijaistat myös lähialueen muissa kohteissa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla kokemusta asiakaspalvelusta ja kiinteistönhoidosta. Huoltokirjaosaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla on hyvä suomen kielen taito ja hyvät tietotekniset valmiudet sekä työtehtävien vaatimaa fyysistä suoriutumiskykyä. Hakijalta edellytämme vähintään kiinteistönhuollon ammattitutkintoa tai kolmen vuoden työkokemusta alalta sekä B-ajokorttia.

Olet etsimämme henkilö, jos olet joustava, oma-aloitteinen kiinteistöhuollon osaaja. Työskentelyotteesi on ripeä, osaat priorisoida ja ratkaista arkipäiväisiä ongelmia.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja sekä Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Ennen tehtävässä aloittamista sinun on esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Lisätietoja tehtävistä voi tiedustella palveluesimies Marko Nordlundilta puh. 040 676 1632.

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi!

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 30.9.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 3–5 v

Palkkaus: TES / Avainta

Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa