MENU

Työpaikat

Siivoojia Helsingin alueelle erilaisiin työsuhteisiin

Haemme Helsingin alueelle useita toimitilahuoltajia erilaisiin työsuhteisiin.

Tarjoamme vakituisia osa-aikaisia sekä kokoaikaisia työskentelymahdollisuuksia pääsääntöisesti arkisin aamu-ja iltatyöntekijöille. Työkohteita on mm. kouluilla, terveysasemalla, monitoimitaloissa. Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa ylläpitosiivous- ja perussiivoustehtäviä.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen tai englanninkielen taitoa. Arvostamme, että olet luotettava, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat uusia haasteita, jätä hakemuksesi sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 30.9.2020 asti. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä.
Työt alkavat sopimuksen mukaan. 
Lisätietoja tehtävistä ja työkohteista antaa projektisuunnittelija Tiia Rämö puh. 050 568 0342

Miksi Palmian toimitilapalvelut?

Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 30.9.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 1–3 v

Palkkaus: tes/avainta

Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa