MENU

Työpaikat

Vuorotteluvapaan sijainen Hämeenlinnaan

Haemme Hämeenlinnan alueelle toimitilahuoltajan sijaista vuorotteluvapaan ajaksi. Sijaisuus ajalla 4.1-30.6.2021.

Tarjoamme kokoaikaista työskentelymahdollisuutta Kankaantaan päiväkodissa. Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa ylläpitosiivous- ja perussiivoustehtäviä.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa. Arvostamme, että olet luotettava, joustava ja asiakaspalveluhenkinen.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on
• ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
• alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi
• vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat uusia haasteita, jätä hakemuksesi sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 13.12.2020 asti. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja tehtävistä ja työkohteista antaa Sanna Etelälahti 040-0478215

Miksi Palmian toimitilapalvelut?

Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.


Sijainti: Kanta-Häme, Hämeenlinna

Hakuaika päättyy: 13.12.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 1–3 v

Palkkaus: tes/avainta

Työsuhteen laatu: Määräaikainen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa