MENU

Työpaikat

HR Business Partner

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa ja -kulttuurisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää, joista Toimitila-, Kiinteistö- ja Turvapalvelut liiketoiminta-alueella työskentelee noin 1 500 henkilöä.

Haemme nyt kokenutta ja liiketoimintalähtöistä HR BUSINESS PARTNERIA tukemaan toimitila-, kiinteistö- ja turvapalvelujemme liiketoimintaa ja liiketoimintajohtoa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Käpylään. Tulet osaksi hr-tiimiä ja kuulut liiketoiminnan johtoryhmään. Tehtävä on uusi ja rooli muotoutuu lopullisesti liiketoiminnan tarpeiden ja valitun henkilön osaamisen pohjalta.

HR Business Partnerina tuet aktiivisesti liiketoimintajohtoa sekä esimiehiä henkilöstöjohtamisen eri prosesseissa yhtiön henkilöstöpolitiikan mukaisesti ja varmistat, että hr-prosessit hoidetaan tasapuolisesti ja läpinäkyvästi liiketoiminnan eri tasoilla. Tulet kehittämään organisaation yrityskulttuuria yhtiön yhteisten tavoitteiden mukaisesti ja sparraamaan ja tukemaan liiketoiminnan johtoa henkilöstöjohtamisen saralla.

Etsimme liiketoimintaa aktiivisesti tukevaa hr-osaajaa, jolla on jo usean vuoden monipuolinen työkokemus erityisesti muutosjohtamisesta, erilaisten hr-prosessien rakentamisesta ja niiden jalkauttamisesta. Liiketoimintalähtöinen ajattelukyky ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä tärkeitä. Pystyt mukauttamaan viestintätapasi eri tilanteisiin ja kuulijoiden mukaan. On tärkeää, että olet tottunut tulkitsemaan työlainsäädäntöä ja tekemään tes-tulkintoja. Nautit vaihtelevista tilanteista ja hands on –tyyppisestä tekemisestä esimiesten tukena. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä englannin kielen taito sujuvan suomen kielen taidon ohella.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn liiketoiminnan ytimessä. Kehitämme toimintojamme jatkuvasti, joten sinulla tulee olla muutosvalmiutta ja kykyä viedä muutosta käytäntöön. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys ja jokainen päivä on erilainen. Sinua odottaa yhteen hiileen puhaltava hr-tiimi ja liiketoiminnan esimiehet sekä asiantuntijat.

Jätä hakemus palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme 6.12.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja hallintojohtaja Sanni Alajääski numerosta 0403539192 25.11. klo 9-11 tai 3.12. klo 9-11.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Miksi Palmia?

Meillä tulet osaksi välittävää, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Palmian hallinnossa työskentelee henkilöstö-, talous-, ict- sekä viestinnän ja markkinoinnin alan sekä myynnin ammattilaisia. Palvelemme neljää liiketoimea.

Pääset osaksi osaavaa asiantuntijakaartia, jossa sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään niin asiakkaiden kuin palmialaisten palveluja. Meillä et jää matriisin seinäruusuksi, vaan pääset monien projektien kautta loistamaan eri liiketoimien ja matriisin asiantuntijoiden joukossa.

Noudatamme AVAINTA-työehtosopimusta ja tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hakuaika päättyy: 6.12.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 3–5 v

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa