MENU

Työpaikat

Laitoshuoltajia Hämeenlinnaan

Haemme iloiseen ja osaavaan joukkoomme LAITOSHUOLTAJIA terveyskeskus- ja sairaalaympäristöön Hämeenlinnaan. Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä monipuoliset työtehtävät ja työajat, mukavien työkavereiden seurassa. Siivoustyön lisäksi pääset osallistumaan ruokahuoltotehtäviin osastoilla.

Arvostamme puhtausalan tutkintoa esimerkiksi toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan ammattitutkintoa ja/tai työkokemusta. Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy reipas asiakaspalveluasenne, hygieniapassi, suomenkielentaitoa sekä valmius sitoutua vuorotyöhön. Työajat vaihtelevat ma-su klo 6-21 välillä. Tiimistämme löytyy luotettavia, joustavia ja positiivisen asenteen omaavia työkavereita, joten arvostamme näitä piirteitä myös sinussa. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 20.12.2020 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Tarvittaessa lisätietoja työstä saat Jaana Wikman p. 050 595 3263

Miksi Palmian toimitilapalvelut?
Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja lupaamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa eteläisessä Suomessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto ja Turun linna. Hämeenlinnassa huolehdimme terveydenhuollon kohteiden lisäksi useiden koulujen ja päiväkotien puhtaudesta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Sijainti: Kanta-Häme, Hämeenlinna

Hakuaika päättyy: 20.12.2020

Kieli: fi

Vaadittu työkokemus: 1–3 v

Palkkaus: tes/avainta

Työsuhteen laatu: Vakituinen kokoaikainen

Hae tätä paikkaa