MENU
Kiinteistönhoitaja työskentelee ilmanvaihtolaitteella, kuvassa hän on selkä kameraan päin.

Kiinteistöhuollon työtehtäviä asiakaslähtöisille tekijöille

Pidämme huolta mm. päiväkodeista, kouluista, taloyhtiöistä, toimistokiinteistöistä ja julkisista tiloista sekä niiden ulkoalueista. Kiinteistönhoitajan ja teknisen kiinteistönhoitajan lisäksi töitä on tarjolla myös esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä, kuten palveluohjaajana tai palveluesimiehenä.

Palmian kiinteistöpalvelut

Meillä työskentelee noin 300 kiinteistöalan ammattilaista, jotka huoltavat päivittäin reilu miljoona neliötä. Kohteita on noin 800 ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun lisäksi myös Lahdessa ja Hämeenlinnassa. 

Kiinteistöpalvelukohteitamme ovat mm. koulut, päiväkodit, taloyhtiöt ja toimistorakennukset. Asiakaskuntaan mahtuu siis kaikki ikäluokat vauvasta vaariin. Meille onkin tärkeää tuottaa kiinteistöpalvelua asiakaspalvelulähtöisesti ja siksi tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät asiakaspalvelutaidot.

Meillä tulet osaksi kasvavaa ja kehittyvää työyhteisöä, jossa pääset osaltasi toteuttamaan liiketoimintamme kasvutavoitteita ja samalla kehittymään edelleen oman alasi ammattilaisena. Tulevat kollegasi ovat osaava ja yhteistyökykyinen porukka kiinteistöalan ammattilaisia, joiden joukkoon on helppo tulla mukaan. 

Työnantajalupauksemme: Loistavaa arkea

Visionamme on hyvinvoiva asiakas. Haluamme huolehtia aidosti heidän tarpeistaan ja samalla laajentaa toimintaamme. Tämän tavoitteen saavuttamiseen tarvitaan jokaista palmialaista. Haluamme tarjota palmialaisille parhaat edellytykset työssä onnistumiselle. Panostamme työntekijöidemme tyytyväisyyteen ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

Lue lisää työnantajalupauksestamme >


Palmialaiset kertovat, mikä on parasta työssä kiinteistöpalveluissa

“Saa työskennellä itsenäisesti ja ehdottaa korjauksia kohteissa joista saa lisäkeikkaa.”

“Palvella asiakkaita. Voin suunnitella päivän työt melko itsenäisesti.”

“Nähdä ympärillä jatkuva muutos kohti parempaa.”

 

Avainlippu

Katso työntekijöiden tarinoita

Avoimet työpaikat (2)
Työtehtävä Alue Ilmoitus jätetty Hakuaika päättyy
Kiinteistönhoitajia Helsinkiin Pääkaupunkiseutu, Helsinki 02.02.2023 28.2.2023
Kiinteistönhoitajia Espooseen Pääkaupunkiseutu, Espoo 08.02.2023 07.3.2023