MENU

Kiinteistöpalvelut

Kiinteistönhoitaja työskentelee ilmanvaihtolaitteella, kuvassa hän on selkä kameraan päin.

Kiinteistöhuollon työtehtäviä asiakaslähtöisille tekijöille

Pidämme huolta mm. päiväkodeista, kouluista, taloyhtiöistä, toimistokiinteistöistä ja julkisista tiloista sekä niiden ulkoalueista. Kiinteistönhoitajan ja teknisen kiinteistönhoitajan lisäksi töitä on tarjolla myös esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä, kuten palveluohjaajana tai palveluesimiehenä.

Palmian kiinteistöpalvelut

Meillä työskentelee noin 240 kiinteistöalan ammattilaista, jotka huoltavat päivittäin reilut miljoona neliötä. Kohteita on noin 1 000, ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun lisäksi myös Lahdessa ja Hämeenlinnassa. 

Kiinteistöpalvelukohteitamme ovat mm. koulut, päiväkodit, taloyhtiöt ja toimistorakennukset. Asiakaskuntaamme kuuluu siis kaikki ikäluokat vauvasta vaariin. Meille onkin tärkeää tuottaa kiinteistöpalvelua asiakaspalvelulähtöisesti, ja siksi tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät asiakaspalvelutaidot.

Meillä tulet osaksi kasvavaa ja kehittyvää työyhteisöä, jossa pääset osaltasi toteuttamaan liiketoimintamme kasvutavoitteita ja samalla kehittymään edelleen oman alasi ammattilaisena. Tulevat kollegasi ovat osaava ja yhteistyökykyinen porukka kiinteistöalan ammattilaisia, joiden joukkoon on helppo tulla mukaan. 

Työnantajalupauksemme: Loistavaa arkea

Visionamme on hyvinvoiva asiakas. Haluamme huolehtia aidosti heidän tarpeistaan ja samalla laajentaa toimintaamme. Tämän tavoitteen saavuttamiseen tarvitaan jokaista palmialaista. Haluamme tarjota palmialaisille parhaat edellytykset työssä onnistumiselle. Panostamme työntekijöidemme tyytyväisyyteen ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

Lue lisää työnantajalupauksestamme >


Palmialaiset kertovat, mikä on parasta työssä kiinteistöpalveluissa

“Saa työskennellä itsenäisesti ja ehdottaa korjauksia kohteissa joista saa lisäkeikkaa.”

“Palvella asiakkaita. Voin suunnitella päivän työt melko itsenäisesti.”

“Nähdä ympärillä jatkuva muutos kohti parempaa.”

Katso työntekijöiden tarinoita