MENU
Iloinen mies nojaa toimiston käytävällä seinään ja pitää kädessään tablettia, taustalla seisoo hänen työkavereitaan.

Tukipalveluissa teemme töitä niin palmialaisten kuin asiakkaidemme eteen

Hallinto- ja tukipalveluissamme työskentelee noin 30 alan ammattilaista ja palvelemme neljää liiketoimea sekä asiakkaitamme. 

Tehtäviä henkilöstön hyvinvoinnin parissa ja asiakaspolun varrella

Mielenkiintoisia työmahdollisuuksia liiketoimintojen ytimessä tai hallinnon eri tiimeissä. Löydät varmasti oman alan asiantuntijatehtävän joko henkilöstöhallinnon ja työsuojelun, viestinnän ja markkinoinnin, talouden ja riskienhallinnan, myynnin ja asiakkuuksien tai ICT:n ja kehittämisen parissa.

Pääset osaksi osaavaan asiantuntijakaartia, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää niin asiakkaiden kuin palmialaistenkin palveluja. Pääset työskentelemään monissa projekteissa eri liiketoimien ja muiden hallinnon asiantuntijoiden kanssa.

Työnantajalupauksemme: Loistavaa arkea

Visionamme on hyvinvoiva asiakas. Haluamme huolehtia aidosti heidän tarpeistaan ja samalla laajentaa toimintaamme. Tämän tavoitteen saavuttamiseen tarvitaan jokaista palmialaista. Haluamme tarjota palmialaisille parhaat edellytykset työssä onnistumiselle. Panostamme työntekijöidemme tyytyväisyyteen ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

Lue lisää työnantajalupauksestamme >


Palmian hallinnossa työskentelevät kertovat

“Pääsen kehittämään uusia toimintatapoja, joilla on strateginen merkitys.”

“Mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä työtehtävässä.”

"Palmia on tarjonnut minulle mielenkiintoisia ura- ja opintomahdollisuuksia ja tietenkin työn josta tykkään. Ympärilläni on mahtava joukko ihmisiä, joiden kanssa on kiva tehdä töitä."

Avoimet työpaikat (2)
Työtehtävä Alue Hakuaika alkaa Hakuaika päättyy
Siivouspalveluiden suunnittelija Pääkaupunkiseutu, Helsinki 07.3.2024
Rekrytointikoordinaattoreita Palmialle Helsinkiin Pääkaupunkiseutu, Helsinki 29.2.2024