MENU
Palmian järjestyksenvalvojat juttelevat asiakkaalle metroasemalla

Monipuolisia työtehtäviä asiakaspalveluhenkisille tekijöille.

Turvallisuusala opitaan käytännön töissä, joten pääset töihin nopeastikin, jos sinulla on jo:

  • vartijakortti (tai halu kouluttautua väliaikaiseksi vartijaksi)
  • 18 vuoden ikä ja nuhteeton tausta
  • sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittava englannin kielen taito

Turvallisuuspalveluissa pääset mahdollistamaan turvallisen ympäristön asiakkaillemme

Vauhdikas työympäristö ja vaativat palvelutilanteet kuuluvat työnkuvaan järjestyksenvalvojan ja piirivartijan työtehtävissä, joten sinulla tulee olla hyvä paineensietokyky ja kyky pysyä tyynenä haastavissakin asiakaskohtaamisissa.

Aulavartijan tehtävät pitävät sisällään turvallisuudesta huolehtimisen lisäksi myös asiakkaan arkea helpottavia palvelutehtäviä aina palvelukohteen sopimuksen mukaisesti. Ne voivat olla esimerkiksi kulunvalvontaa, postitusta, arkistonhoitoa ja vierailijoiden vastaanottoa ja ohjaamista. Tässä tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla hyvä asiakaspalveluasenne ja lähestyttävä ulkokuori. 

Avoinna on monia mahdollisuuksia niin piirivartioinnin, liikenteen järjestyksenvalvonnan kuin myös aula/vahtimestarin tehtävissä. Työvuorot määräytyvät asiakaskohteen tarpeen mukaan ja työajat vaihtelevat aamuvuorosta iltaan sekä arkipäivistä viikonloppuun.

Palmian turvallisuuspalvelut

Meillä työskentelee noin 400 ammattilaista ympäri pääkaupunkiseutua. Palvelemme mm. kulttuuri- ja vapaa-ajan kohteissa sekä turvaamme 350 000 päivittäistä metromatkaa. Tuotamme turvallisuuspalveluja tällä hetkellä noin 3000 eri toimipisteessä ja asiakaskuntamme koostuu vauvasta vaariin. Ympäri vuorokauden palveleva hälytyskeskus vastaanottaa vuodessa noin 150 000 yhteydenottoa asiakkailtamme.  

Asiakaslähtöisyys

Asiakas on meille ykkönen ja siksi koulutamme henkilöstöämme asiakaspalveluun. Koulutamme myös lakisääteiset asiat ja muut asiakkuuksiemme vaatimat koulutukset. Meillä et siis pääse urautumaan, halutessasi tuuppaamme sinua urallasi eteenpäin. Meillä on oppisopimuskoulutuksessa noin 100 henkilöä vuosittain suorittamassa oman alansa tutkintoja. Esihenkilötyön ja johtamisen ammattitutkintoon tähtäävässä koulutuksessa on palmialaisille oma ryhmä.

Työyhteisö

Meillä tulet osaksi kasvavaa ja kehittyvää työyhteisöä, jossa pääset osaltasi toteuttamaan liiketoimintamme kasvutavoitteita ja samalla kehittymään edelleen oman alasi ammattilaisena. Tulevat kollegasi ovat osaava ja yhteistyökykyinen porukka turvallisuusalan ammattilaisia, joiden joukkoon on helppo tulla mukaan. 

Työnantajalupauksemme: Loistavaa arkea

Visionamme on hyvinvoiva asiakas. Haluamme huolehtia aidosti heidän tarpeistaan ja samalla laajentaa toimintaamme. Tämän tavoitteen saavuttamiseen tarvitaan jokaista palmialaista. Haluamme tarjota palmialaisille parhaat edellytykset työssä onnistumiselle. Panostamme työntekijöidemme tyytyväisyyteen ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

Lue lisää työnantajalupauksestamme >


Turvallisuuspalveluissa työskentelevät kertovat työstään 

“Koen arvostusta kollegoilta työntekoani kohtaan ja meillä on todella hyviä tyyppejä töissä. Vaikka työ on hyvin itsenäistä, niin ongelmatilanteissa saan tarvittaessa apua ja neuvoja kollegoilta.” 

“Parasta työssäni on monipuolinen työkohde ja tekemisen meininki.” 

“Minuun luotetaan, saan kasvaa vastuunkantajana, työilmapiiri on mukava ja työkaverit reiluja, esimiehet on rentoja ja aina tavoitettavissa." 

“Meidän tiimissä tehdään töitä tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa.” 

 

Katso työntekijöiden tarinoita

Avoimet työpaikat (6)
Työtehtävä Alue Ilmoitus jätetty Hakuaika päättyy
Avoin hakemus metro- ja raitioliikenteen järjestyksenvalvojaksi Uusimaa, Helsinki 03.11.2021 31.12.2021
Aulavartijoita Pääkaupunkiseutu, Helsinki 16.11.2021 30.11.2021
Paikallisvartijoita Pääkaupunkiseutu, Helsinki 17.11.2021 05.12.2021
Tarvittaessa työhön kutsuttavia virastomestareita Pääkaupunkiseutu, Helsinki 17.11.2021 08.12.2021
Piirivartijoita Pääkaupunkiseutu, Helsinki 26.11.2021 27.2.2022
Vartijoita sosiaali- ja terveydenhuollon kohteisiin Pääkaupunkiseutu, Helsinki 26.11.2021 27.2.2022